اطلاعیه های گروه تولیدات گیاهی

گروه تولیدات گیاهی اولین گروهی بود که در دانشگاه تربت حیدریه در سال 1384 با تأسیس رشته کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی آغاز به کار کرد. این گروه دارای رشته های تکنولوژی تولیدات گیاهی، مهندسی تولیدات گیاهی گرایش باغبانی و همچنین کارشناسی ارشد تولیدات گیاهی گرایش باغبانی می باشد.

گروه تولیدات گیاهی برای تمام دانشجویان آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.

اطلاعیه مهم:

1- بر اساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دانشجویان کارشناسی ارشدی که پروپوزال آنها به تصویب رسیده است موظفند گزارش کار پایان نامه خود را  بصورت دو ماهانه تهیه و پس از تایید استاد راهنما به مدیر گروه و کارشناس پژوهشی ارایه نمایند.

2- دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ترم آخر لازم است در ترم تابستان درس کارآموزی را انتخاب و جهت گذراندن این درس ابتدا استاد راهنمای خود را انتخاب و سپس به مدیریت کارآفرینی دانشگاه آقای مهندس انوری مراجعه نمایند.

همچنین دانشجویانی که مایل هستند درس کارآموزی را در طول ترم بگذرانند میتوانند با مراجعه به مدیر گروه اقدام نمایند.

3- بر اساس مصوبه شورای گروه، دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 94 و مابعد موظفند پیشنهاده پایان‌نامه خود را بصورت سخنرانی دفاع نمایند.

سرفصل دروس ارائه شده کاردانی تولیدات گیاهی

سرفصل دروس ارائه شده رشته کارشناسی تولیدات گیاهی گرایش باغبانی

چارت ترمی دروس ارشد تولیدات گیاهی

سرفصل دروس ارایه شده رشته نوغانداری (پرورش کرم ابریشم)