اهداف و برنامه ها

  • فعالیت های پژوهشی و آموزشی در چارچوب علوم رایج و فن آوری های پیشرفته با تکیه بر کاربردی بودن
  • ارتباط علمی کسترده در خصوص زعفران به منظور تقویت جایگاه تولید کشور ایران در بازار تولید جهانی
  • حفظ ذخایر ژنی و متنوع زیستی زعفران و حمایت از حقوق آثار فکری و دانش بومی زعفران
  • نمایش میراث فرهنگ زعفران که در طی قرن ها بصورت نظام های خاص تولید در سطوح کم، بدون نهاده های خارجی و متکی به کار گروهی و خانوادگی و با کمترین مخاطرات زیست محیطی شکل گرفته است
  • تربیت نیروهای متخصص در زمینه تولید، فرآوری، بسته بندی و تجارت برای داخل کشور و نیز عرضه به عرصه های بین المللی
  • بستر سازی برای ورود تولید زعفران به عرصه های علوم بیوتکنولوژی و قانونمند ساختن آن و تدوین مقررات لازم از نظر سلامت زیستی