اهم فعالیت ها در واحد انفورماتيك

سیستم‏های اطلاعاتی و تکنولوژی اطلاعات روز به روز نقش مهم‏تر و حیاتی‏ تری در پيشرفت سازمانها و نهاد هاي علمي و همچنين کسب و کار شرکت‏ها پیدا می‏کنند و جایگاه خود را در رسيدن به اهداف سازمانها  تثبیت می‏کنند . روند رو به رشد تجارت الکترونیک نیز بر همین موضوع دلالت دارد.. با توجه به این موضوع ، شناخت و پیش‏بینی حرکت این صنعت در سال‏های آینده می‏تواند برای سازمانها  در جهت تصمیم‏گیری‏های بهتر، مهم و تأثیرگذار باشد.

مر كز كامپيوتر و انفورماتيك دانشگاه تربت حيدريه مصمم است  : در جهت تحقق يك واحد جامع الكترونيك و با رويكرد دانشجو مداري و توسعه فرهنگ استفاده صحيح از آن و استقرار نظام بهينة‌ خودكار سازي شدة ‌فرآيند ها مبتني بر دانش و ابزار نوين فناوري اطلاعات و ارتباطات ، بازويي كار آمد و مطمئن براي رياست ، اساتيد، كاركنان و دانشجويان باشد تا دانشگاه تربت حيدريه بتواند موجبات سرافرازي نظام جمهوري اسلامي ايران را فراهم آورد .

واحد انفورماتيك :

- پشتيباني و نگهداري كليه سرورهاي واحد دانشگاهي از قبيل :

• سرور هاي آموزش و ثبت نام
  • سرورهاي حسابداري دانشگاه
  • سرورهاي كارگزيني : اساتيد-كاركنان
  • سرورهاي  وب و انفورماتيك

- طراحي ، نصب و اجرا و پشتيباني  شبكه كامپيوتري دانشگاه تربت حیدریه.

- پشتيباني  و خدمات تعمير و نگهداري كليه سخت افزارهاي مورد استفاده در دانشگاه .

- كنترل و نظارت بر عملكرد واحد هاي زير مجموعه

- پشتيباني انواع نرم افزارهاي مورد استفاده در واحد

- راه اندازي زير سيستم هاي جديد در خصوص ثبت نام اينترنتي ، ارسال پيام كوتاه ، پرداخت الكترونيكي و ...

واحد سخت افزار :

ـ  پشتيباني سخت‌افزاري سيستم‌هاي آموزشی.

ـ  رفع نقص و  راه‌اندازي سيستم‌هاي كامپيوتري و لوازم جانبي آنها در بخش‌هاي مختلف دانشگاه.

ـ  برقراري ارتباط با مراكز مختلف علمي و تجاري  در خصوص بهينه سازي سخت افزارهاي موجود  دانشگاه و يافتن راه كارهاي مناسب جهت رفع اشكالات احتمالي.

واحد نرم افزار :

فعاليت‌هاي نرم‌افزاري از جمله برنامه‌نويسي و تهيه‌ي ليست‌ها و گزارش‌هاي آماري در اين بخش صورت مي‌گيرد. بخشي از اين فعاليت‌ها به شرح زير است:
  ـ طراحي و پياده‌سازي نرم‌افزارهاي مورد نياز دفاتر و معاونت های دانشگاه.

مركز كامپيوتر:

بروز رسانی سیستم ها به لحاظ سخت افزاری قبل از شروع هر ترم

فرمت کردن سیستم ها و نصب تمام نر م افزارهای مورد نیاز کلاسهای برگزار شده در سایت

بروز رسانی و بهینه نمودن امکانات سمعی بصری آموزشی

کمک و راهنمایی دانشجویان به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری