ثبت نام در فرهنگ نخبگان، فرهیختگان و نام آوران تربت حیدریه

بسمه تعالي

به منظور شناسایی استعدادهای برتر، نخبگان ،فرهیختگان، خدمتگزاران نمونه نظام و نام آوران شهرستان تربت حیدریه و امکان برنامه ریزی بهتر برای حمایت و نیز بهره مندی از ایشان در جهت پیشرفت منطقه، دبیرخانه مجمع روسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و آموزش و پرورش  تربت حیدریه با همکاری دفتر امام جمعه، معاونت استانداری و فرمانداری تربت حیدریه، دفتر نماینده مجلس، بنیاد ملی نخبگان  و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور در نظر دارند فرهنگ نخبگان، فرهیختگان و نام آوران تربت حیدریه را تدوین و چاپ نماید.  بر این اساس از  همشهریان واجد شرایط  در  هر نقطه از ایران، درخواست می شود پس ازمطالعه شرایط،فرم را تکمیل­ و به نشانی الکترونیکی mafakher.u@gmail.com   ارسال فرمایند.

تذكرات مهم:

1)  شایسته است کسانی که پذیرفته شده بنیاد ملی نخبگان و یا انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور  هستند، مدرکی که دال بر پذیرفته شدن ایشان در این نهادها باشد، به نشانی الکترونیکی ارسال فرمایند.

2) تکمیل فرم ثبت نام تعهدی برای  این دبیرخانه ایجاد نمی کند و پس از راست آزمایی اطلاعات تصمیم گیری و  به اطلاع متقاضی خواهد رسید.

5) فرم و مدارك تكميلي را صرفاً به نشاني اينترنتي فوق،ارسال و از تحویل دستی و ارسال پستی خودداري فرماييد.

*شرایط:

الف) استعدادهای برتر و نخبگان:

1.     برگزيدگان المپيادهاي علمي دانشجويي :

رتبه های اول تاسوم المپیاد های علمی دانشجویی ملی و بین المللی مورد تایید وزارت علوم.

2.     برگزيدگان المپيادهاي علمي دانش‌آموزي :

رتبه های اول تاسوم المپیاد های علمی دانش آموزی کشوری مورد تایید وزارت آموزش وپرورش.

3.     برگزيدگان آزمون‌ سراسري ورود به دانشگاه‌ها :

برگزیدگان آزمون سراسری دانشگاهها رتبه 1تا 150 ریاضی و فیزیک رتبه 1تا100  علوم تجربی رتبه 1تا100

علوم انسانی و 1تا50 هنر

4.     دانشجويان نمونه كشوري :

دانشجویان نمونه کشوری معرفی شده توسط وزارت علوم و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

5.     برگزيدگان آزمون‌هاي جامع پزشكي ، دندان‌پزشكي و داروسازي :

نفرات اول آزمونهای جامع پزشکی ،دندانپزشکی وداروسازی.

6.     دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها:

دانش آموختگان مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد و دکتری با داشتن  معدل بالای 17 – داشتن مقاله

علمی و پژوهشی معتبر – داشتن توصیه نامه از دو استاد دانشگاه.

7.     برگزيدگان جشنواره‌هاي مورد حمايت بنياد :

نفرات اول تاسوم جشنوار های خوارزمی- جوان خوارزمی – شیخ بهایی – رازی – فارابی.

8.     مخترعان:

مخترعانی که دارای ثبت اختراع هستند و درنمایشگاههای بنیاد ملی نخبگان مورد ارزیابی وداوری قرارگرفته و برگزیده شده اند.

9.     برگزيدگان مسابقات معتبر ملي و بين‌المللي قرآني :

برگزیدگان مسابقات ملی قرآن زیرنظر سازمان اوقاف  و برگزیدگان مسابقات بین المللی سه کشور عربستان – مالزی – ایران.

10. برگزيدگان مسابقات ملي و بين‌المللي مهارت :

برگزیدگان مسابقات ملی مهارت شامل: مدال طلای کشوری – مدال طلا نقره و برنز مقدماتی دوسالانه جهانی - مدال طلا ونقره و برنز دوسالانه جهانی.

11. محققان برجسته ، استادان ممتاز و پژوهشگران نمونه کشور:

محققان و استادان و پژوهشگران نمونه کشوری که توسط وزارت علوم معرفی میگردند.

ب) استعدادهای درخشان :

1) دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد،دانشجوی دکتری و دکترا که به ترتیب­دارای

حداقل یک، دو و سه  مقاله ISI  داشته باشند.

2) کسانی که  معدل سه مقطع آخر تحصیلی ایشان از 17 به بالا و حداقل یک مقــــاله

معتبر یا کتاب به چاپ رسیده داشته باشد.

پ) فرهیختگان:

1. هنرمندان،اندیشمندان،شعرا، نویسندگان و... که حداقل دارای 3 کتاب یا اثر ثبــــت شده مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا سازمان میـــــراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یا نهاد های معتبر باشند.

2-   علمای نمونه که دارای حداقل سه کتاب یا اثر ثبت شده مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، حوزه های علمیه یا نهادهای معتبر باشند.

ت) خدمتگزاران نظام:  تمامی  مدیران نظام از سطح فرماندار و معاونین مدیر کل به بالا، روسای ادارات و پزشکان  و قضاتی که در استان و یا کشور  از سوی نهادهای حکومتی، نمونه شناخته شده باشند، شهرداران  رئیس شورای عالی استان، عضو شورای  اسلامی استان ها، سرداران نظامی و انتظامی از درجه سرهنگ تمامی به بالا، روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، امامان جمعه و نمایندگان ولی فقیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان، کار آفرینان نمونه کشوری، متخصص و فوق تخصص نمونه کشوری. شهداء و ایثارگران به تشخیص بنیاد شهید و ایثارگران.

*   گاهشمار:

مهلت ثبت نام:31/1/91

.* ثبت نام:

مراجعه به سایت www.torbath.ac.ir   و تکمیل فرم و  ارسال به نشانی الکترونیکی:mafakher.u@gmail.com

*   دبیرخانه:

کیلومتر 7 محور تربت حیدریه – مشهد – بعد از پل عابر پیاده- مجتمع آموزش عالی-  دبیرخانه مجمع رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تربت حیدریه

تلفن: 7-05312290255 داخلی 153

امور رایانه: آقای مهندس اتحادی – تلفن: 09153328850