دستاورد های علمی و پژوهشی پسته - نحوه ارسال مقالات

نحوه ارسال چکیده مقاله

محققین محترم می توانند چکیده مقالات خود را تا 300 کلمه در یک پاراگراف و یک صفحه A4 در محیط نرم افزاری Word و حداکثر تا تاریخ 31 شهریور 1392 از طریق سایت مرکز همایشهای دانشگاه تربت حیدریه (www.cthu.ir) و یا به آدرس ایمیل torbatc@gmail.com ارسال نمایند. بدیهی است مقالاتی که بعداز تاریخ مذکور به دبیرخانه همایش ارسال گردد مورد بررسی و ارزیابی قرار نخواهد گرفت.

هزینه ثبت نام:

• به منظور دریافت گواهی ارائه مقاله یا گواهی شرکت در همایش مبلغ 40 هزار تومان تاتاریخ 92/07/10 به شماره حساب 2177201700001 بانک ملی ایران به نام عواید اختصاصی دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه واریز و تصویر فیش به آدرس ایمیل همایش ارسال گردد.
  • دانشجویان گرامی می توانند با ارائه گواهی معتبر یا کارت دانشجویی از 50 درصد تخفیف (20 هزار تومان) بهره مند شوند.
  • در صورت پرداخت هزینه بعد از تاریخ مذکور، هزینه ثبت نام 60 هزار تومان خواهد شد.
  • آثاری که از همکاری چند نفر پدید آمده است فقط یک بار و از طریق نویسنده مسئول ارسال گردد.
  • لازم به ذکر است که این همایش دارای کارگاهها و نمایشگاههای جانبی نیز بوده که هزینه شرکت در کارگاهها در محل کارگاه به اطلاع خواهد رسید.