برگزاری بخش نمایشگاهی جشنواره داخلی حرکت با شرکت نماینده دانشگاه تربت حیدریه در دانشگاه اصفهان

بخش نمایشگاهی جشنواره ملی حرکت با شرکت نماینده دانشگاه تربت حیدریه و با حضور وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در سالن حجاب دانشگاه اصفهان گشایش یافت. در این نمایشگاه در قالب ۱۰۵ غرفه، آثار و دستاوردهای انجمن های علمی دانشگاه های برتر سراسر کشور را در رشته های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و صنعت به نمایش عموم گذاشته شده است. این نمایشگاه با هدف ایجاد پیوند بیشتر انجمن های علمی دانشگاه ها با بخش های مختلف و با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برپا شد. در این نمایشگاه که از چهارم الی هفتم آذرماه برگزار شد، دانشگاه تربت حیدریه در قالب تیمی متشکل از ۴ نفر از دانشجویان فعال انجمن های دانشجویی و با سرپرستی جابر حجتی مدیر فرهنگی دانشگاه جهت ارائه دستاوردهای علمی دانشجویی در این رویداد ملی حضور دارند.