برگزاری بخش نمایشگاهی جشنواره داخلی رویش در دانشگاه تربت حیدریه

بخش نمایشگاهی جشنواره درون‌دانشگاهی «رویش» 26 آبان ماه ۹۷ با حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، مدیران، اساتید، دانشجویان و رئیس شورای اسلامی شهر تربت حیدریه آغاز گردید و در روز سه شنبه 29 آبان 97 به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، نخستین جشنواره درون‌دانشگاهی رویش با هدف شناسایی کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این کانون ها، انعکاس فعالیت­های الگو و موفق، ایجاد تحرک توأم با جهت­دهی فعالیت­ کانون های فرهنگی و هنری ­دانشجویی و  زمینه سازی به منظور هم­افزایی کانون ها از طریق انتقال تجارب موفق، در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
دکتر فتحی در بازدید از غرفه های این جشنواره با بیان اینکه دوران دانشگاه و تحصیل دوران آینده سازی است از همه دانشجویان خواست با غنیمت شمردن این دوران و فرصت های موجود در بستر دانشگاه و بهره گیری از علم و دانش کسب شده، در تبدیل علم به عمل و تعالی و پیشرفت آینده خویش و جمهوری اسلامی ایران تلاش نمایند.