برگزاری جشن بزرگ ازدواج در دانشگاه تربت حیدریه

جشن بزرگ ازدواج دانشجویی به مناسبت سالروز ازدواج پیامبر اکرم (ص) با حضرت خدیجه (س) روز دوشنبه 28 آبان ماه 97 با حضور بیش از 750 نفر از دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه در سالن همایش زنده یاد محمود کریمی این دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، در این مراسم که با حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، معاونین، اعضای هیات علمی، دانشجویان و خانواده زوج های دانشجو برگزار شد، دکتر فتحی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، مهمانان و خانواده های حاضر در مراسم و تبریک به زوج های دانشجو از اهمیت ازدواج آگاهانه، ساده و زودهنگام سخن گفت و نکات ارزشمندی را برای زندگی مشترک در اختیار ایشان قرار داد. دکتر فتحی در ادامه ضمن توصیه به الهام گیری از شیوه ازدواج حضرت خدیجه (س) و پیامبر (ص) افزود: زندگی مشترک پیامبر(ص) و خدیجه (س) درس آموز تمام مردان و زنانی است که جویای سعادت در زندگی خود هستند. عدم دلبستگی خدیجه(س) به دنیا و توجه به امور معنوی، عشق و علاقه به پیامبر(ص)، عطوفت و مهربانی متقابل رسول خدا (ص) و حضرت خدیجه (س)، ایثار و وفاداری نسبت به یکدیگر، همه و همه درس های آموزنده ای است برای جویندگان سعادت.
اجرای موسیقی توسط دانشجویان کانون موسیقی دانشگاه ، اجرای نمایش طنز با عنوان " بنگاه همسریابی سه سوت"، اجرای مسابقه و برنامه های شاد از دیگر قسمت های این مراسم بود. در قسمت پایانی جشن با حضور یکی از زوج های دانشجو به صورت نمادین در سر سفره عقد، مراسم خطبه عقد توسط حجت الاسلام و المسلمین پهلوانی اجرا گردید و در انتها با گرفتن عکس یادگاری با سفره عقد و توزیع شام بین دانشجویان مراسم پایان یافت.