برگزاری دومین همایش بین المللی توسعه روستایی توسط دانشگاه تربت حیدریه

دومین همایش بین المللی توسعه روستایی با مشارکت دانشگاه تربت حیدریه و انجمن توسعه روستایی کشور در محل نمایشگاه بین المللی مشهد مقدس طی دو روز چهارشنبه مورخ 29/11/93  و پنج شنبه  30/11/93 برگزار گردید. در افتتاحیه همایش، دکتر کرباسی دبیر همایش و رئیس دانشگاه تربت حیدریه پس از خوشامدگویی به شرکت کنندگان بیان داشتند "در این همایش محققانی از کشورهای هند، ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، عربستان سعودی، عراق و ... شرکت داشته و از تعداد 800 چکیده مقاله دریافتی که از این تعداد 30 درصد مقالات پذیرفته گردیده است و برنامه همایش برگزاری در سه سالن مجزا و بطور همزمان می باشد و در همایش علاوه بر ارائه مقالات و سخنرانی های کلیدی، 4 میزگرد و 4 کارگاه در زمینه های مختلف نیز ارائه خواهد شد. دکتر رضوی معاون .... رئیس جمهور نیز به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی بیان داشتند "توسعه روستایی یک مفهوم جامع دارد. روستا به عنوان سکونت گاه، تفریحگاه، مکانی فرهنگی و در ضمن یک واحد تولیدی بزرگ است" ایشان نگاه دولت تدبیر و امید نیز به مقوله روستا و تولید بسیار پررنگ و با اهمیت ویژه بر شمرد. دکتر کریم رئیس همایش و رئیس انجمن علمی توسعه روستایی ایران نیز در بخشی از سخنانشان، از سهم کم اعتبارت بخش روستایی و کشاورزی و اقتصاد متکی بر نفت گلایه کرده و توجه به روستاها را باعث افزایش تولید، کاهش مهاجرت و افزایش رشد اقتصادی دانستند. سخنرانان خارجی از کشور هند با نام های پروفسور شیوامرتی، سندهای شنوی و ندیم فیروزه و چنگاپا از دانشگاه بنگولار و همچنین محققین دیگری از پاکستان و ایتالیا نیز به ارائه آخرین یافته های خود پرداختند. ضمن آنکه انتخابات انجمن توسعه روستایی ایران به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضا به زمان دیگری موکول گردید. همایش با تقدیر از برگزار کنندگان و دست اندرکاران همایش و در نهایت تشرف به بارگاه ثامن الحجج پایان پذیرفت.