برگزاری سومین رویداد هم آفرین در تربت حیدریه

سومین رویداد هم آفرین همزمان با هفته صنایع دستی با موضوع نگاهی به کسب و کارهای نو در حوزه صنایع دستی و گردشگری توسط مرکز رشد واحدهای فناور تربت حیدریه و به میزبانی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه روز سه شنبه 21 خرداد ماه 1398 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه در این جلسه که در خانه تاریخی امینی برگزار شد و فعالان حوزه صنایع دستی شهرستان نیز حضور داشتند، دکتر مسعود گوهری منش از اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه تربت حیدریه، ضمن اشاره به فرصت ها و ظرفیت های نهفته در حوزه صنایع دستی و گردشگری، راهکارهایی را جهت استفاده از این ظرفیت ها ارائه کردند. در ادامه نیز حاضرین در این جلسه، ضمن معرفی خود و فعالیتشان، پیشنهادات خود را جهت رشد نوآوری، ظرفیت سازی و شبکه سازی بیان نمودند. در انتهای برنامه نیز، حاضرین به اشتراک گذاری توانمندی های خود پرداختند.
هم آفرین یک رویداد کارآفرینی با رویکرد آموزش و شبکه سازی است که با مشارکت مرکز رشد، بخش خصوصی و فعالین در حوزه کسب و کارهای نو برگزار می گردد.