برگزاری سومین همایش ملی گیاهان داروئی و طب سنتی

سومین همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی به همت گروه کشاورزی دانشگاه تربت حیدریه در تاریخ 94/11/29 برگزار گردید.

در ابتدای مراسم و پس از نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی دکتر یوسفی جوان (دبیرکل همایش) ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه سخنانی را در خصوص برنامه ها و اهداف همایش بیان نمودند. در ادامه دکترکرباسی ریاست دانشگاه تربت حیدریه و رییس همایش به تاریخچه گیاهان دارویی اشاره کردند و این نوید را دادند که این همایش را درآینده بصورت بین المللی برگزارکنند.

سپس دکترکریمی متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی به بررسی و توضیح علم گیاهان دارویی پرداختند. درادامه دکتر اقبالی توصیه هایی درمورد اصلاح تغذیه بیان نمودند.
همچنین پرفسور خیراندیش که مهمان و سخنران اصلی همایش بودند سخنرانی خود را بازمینه سیاسی, اجتماعی و پزشکی و بامحوریت طب سنتی شروع کرده و  با بیان نیازمندی های جامعه ایرانی به طب سنتی و راههای پیشنهادی برای آشنایی بیشترمردم با این مهم سخنرانی خود را به پایان رساندند.
پس ازآن سخنرانان علمی همایش، دکتراحمدیان و دکتر نجاتیان به تشریح فواید و خواص زعفران و موادی که زعفران ماده اصلی آن است پرداختند
همچنین دکتر سلطانی ازمحصول جدید خود که تولید کِرِم با استفاده از اسانس زعفران بود رونمایی کردند.