برگزاری مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) در مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه

مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه شب های اول و دوم محرم میزبان عزاداران،دلسوختگان و ارادتمندان ابا عبدالله الحسین علیه السلام بود.

این مراسم که با همت بسیج دانشجویی انصار المهدی(عج) در نمازخانه مجتمع آموزش عالی برپا گردید با تلاوت قرآن کریم و قرائت زیارت عاشورا شروع و با سخنرانی حجت الاسلام سلیمانی نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه تربت حیدریه ادامه یافت.  تبیین واقعه عاشورا و فلسفه قیام امام حسین علیه السلام از محور های سخنان حجت الاسلام سلیمانی بود که مورد استقبال دانشجویان و شرکت کنندگان در مراسم قرار گرفت. مداحان اهل بیت علیهم السلام نیز در ادامه مراسم به ذکر مصیبت و سینه زنی پرداختند.

در این مراسم که با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان برگزار گردید دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان از جمله دانشگاه آزاد ، دانشگاه پیام نور،دانشکده علوم پزشکی،دانشگاه علمی کاربردی و دیگر مراکز آموزش عالی حضور داشتند.