برگزاری مراسم گرامیداشت خیرین آموزش عالی در دانشگاه تربت حیدریه

مراسم گرامیداشت خیرین آموزش عالی روز چهارشنبه 1 خرداد ماه در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مراسم گرامیداشت خیرین آموزش عالی روز چهارشنبه 1 خرداد ماه 1398 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این مراسم با حضور مهندس رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، اعضای هیات مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه، اعضا خانواده مرحوم حاج طاهر حسن زاده، خیرین و واقفین آموزش عالی شهرستان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت گرامیداشت 31 اردیبهشت ماه، روز خیرین آموزش عالی برگزار شد. در آغاز مراسم، دکتر فتحی ضمن خیر مقدم به مسئولین و خیرین حاضر در جلسه این روز را فرصتی برای تجلیل از خیرینی که با اقدامات خیرخواهانه خود در پیشبرد اهداف آموزش عالی نه‌تنها بانی انسان‌سازی بوده بلکه با کمک به تربیت انسان‌های شایسته پیشرفت جامعه اسلامی را تعالی می‌بخشند، دانست. در ادامه دکتر باستانی ضمن گرامیداشت این روز گفت راهی را که خیرین در آن قدم نهاده اند با هیچ روشی قابل تقدیر نیست و آیندگان هیچ گاه اقدامات خیرخواهانه خیرین را فراموش نخواهند کرد. دکتر باستانی با اشاره به تامین بخشی از اعتبار مسیر ورودی شهر، بر ساخت سردر ورودی دانشگاه به عنوان اولویت اول دانشگاه و خیرین تاکید نمود. دکتر باستانی با اشاره به اینکه دانشگاه تربت حیدریه در دوران حرکت و توسعه قرار دارد بیان داشت که طی سه تا چهار سال آینده پایه اصلی دانشگاه بنا نهاده خواهد شد و امیدواریم دانشگاه با تلاش بیشتر همراه با کمک خیرین به خوبی این امر را به ثمر برساند. در ادامه حجت الاسلام مروی، عضو هیات مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه با اشاره به اینکه از آغاز تشکیل بنیاد خیرین حامی دانشگاه، این بنیاد ثمرات زیادی برای دانشگاه داشته است گفت سرمایه گذاری در بخش آموزش جزء بهترین و مقدس ترین کارها است.

حاج نعمت اله منفرد عضو هیات موسس بنیاد سخنران بعدی مراسم، ضمن قدردانی از بزرگانی که باعث تشکیل بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه شدند، تأکید نمود که این دانشگاه برای تعالی و رشد نیاز به همفکری و همراهی دارد و از جمع حاضر خواست به نوبه خود موجبات این توسعه را فراهم آورند تا ثمر بخشی آن برای فرزندان و آیندگان این سرزمین باشد. در انتهای این مراسم تفاهم نامه ای بین بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه و بنیاد خیریه مرحوم طاهر علی حسن زاده با موضوعات حمایت از طرح های کارآفرینانه دانشجویان، بورسیه دانشجویان بی بضاعت، کمک به دانشجویان نیازمند دانشگاه در امر تحصیل اعم از شهریه، اسکان، تغذیه، لوازم التحریر و پوشاک، کمک به درمان و تأمین هزینه های درمان دانشجویان و اختصاص سهمیه وام و تسهیلات بانکی از صندوق قرض الحسنه ولیعصر (عج) به دانشجویان متقاضی امضا شد. سپس از خیرین و حامیان دانشگاه تربت حیدریه با اهدای تندیس تقدیر بعمل آمد.

پس از برگزاری مراسم گرامیداشت خیرین آموزش عالی، ضیافت افطار با حضور خیرین، مدعوین، اساتید و کارکنان دانشگاه و خانواده ایشان به میزبانی خیر گرانقدر جناب آقای حاج نعمت الله منفرد برگزار شد.

لازم به ذکر است کلیه هزینه های افطار 900 نفر از دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه توسط خیر نیک اندیش، حاج نعمت اله منفرد تامین گردید.