فراخوان طراحی نشان (لوگو) بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه

بدین وسیله به اطلاع اساتید، طراحان، هنرمندان گرافیک و هنرجویان محترم می رساند:

بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه با هدف بهره مندی از ایده های متفاوت در نظردارد طراحی نشان ( لوگو) خود را به مسابقه بگذارد. از علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه دعوت می‌نماید با رعایت شرایط مسابقه نسبت به طراحی و ارسال نشان پیشنهادی خود اقدام نمایند.

معیارهای طراحی نشان:

• انعکاس دیدگاه و مفهومی از کار خیر و نیکوکاری در حوزه علم و دانش
  • ارتباط با نماد و نشان دانشگاه تربت حیدریه
  • خلاقانه، در نهایت سادگی و دربر گیرنده اهداف بنیاد

مقررات  و ویژگی‌ها:

• نشان باید بصورت رنگی و تکرنگ قابل استفاده باشد.
  • به لحاظ گرافیکی نشان باید در سایز های مختلف، خوانایی، تناسب ظاهری و مفهوم خود را از دست ندهد .
  • نشان ارسالی باید به صورت ترکیبی( نوشتاری، تصویری) باشد و عنوان نوشتاری ”بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه” لحاظ گردد.
  • طرح نباید با نشان دیگر مراکز (به ویژه مراکز دانشگاهی و آموزشی) مشابه باشد.
  • امکان استفاده از نشان در ارتباطات بین‌المللی وجود داشته باشد.
  • آثار دست اول بوده و ناقض قانون حق تکثیر (کپی رایت) نباشند.
  • هر شرکت کننده می‌تواند حداکثر 3  نشان ارسال کند.
  • طراحی نشان باید در قالب انگلیسی و فارسی و بر اساس فراخوان منتشر شده باشد.
  • فایل‌های ارسالی طراحی نشان  به صورت فایل JPEG یا TIFF با دقت حداقل ۳۰۰dpi  و حجم حداکثر ۵Mb  و حداقل ۲Mb  باشد.

جوایز:

• از میان آثار رسیده ۳  نشان برگزیده خواهد شد و به هر یک جوایزی ارزنده اهدا می شود.

مهلت ارسال نشان:

مهلت دریافت آثار تا 31  فروردین 1397 می باشد. آثاری که بعد از این تاریخ ارسال شود، داوری نخواهد شد.

نحوه ارسال آثار:

آثار فقط از طریق ایمیل بنیاد قابل دریافت است و آثاری که غیر از این روش ارسال گردد در مسابقه شرکت داده نمی شود. در متن ایمیل، نام و نام خانوادگی، شماره تماس ثابت و همراه و نشانی پستی خود را بنویسید. فایل را حتما به ایمیل پیوست کنید و از قراردادن عکس در متن ایمیل و یا لینک به عکس و... استفاده نکنید.

در صورت پذیرفته شدن آثار، می بایست یک نسخه از آن به صورت سند لایه باز (open layer) ارسال گردد.

ایمیل بنیاد : bonyadekhayyerin@torbath.ac.ir

سایت بنیاد : http://khayyerin.torbath.ac.ir

آدرس: دانشگاه تربت حیدریه – ساختمان اداری – طبقه چهارم – اتاق بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه-شماره 051۵۲۲۹۹۶۳۴ داخلی 160

09366107163 (خانم علومی)