مرحله نهایی مسابقات پانتومیم دانشجویی در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

مرحله نهایی و انتخاب تیم برتر مسابقات پانتومیم دانشجویی روز یکشنبه 19 خردادماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مرحله نهایی و انتخاب تیم برتر مسابقات پانتومیم دانشجویی روز یکشنبه 19 خردادماه 1398 با حضور مهندس سید احسان یثربی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، جابر حجتی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی و دانشجویان علاقمند به این مسابقات مهیج در سالن مفاخر دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این دوره از مسابقات با هدف ایجاد فضای شور و نشاط و تقویت روحیه کار گروهی و به همت انجمن بازی های رایانه ای و کانون فرهنگی هنری رهپویان نور دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.

جابر حجتی، مدیر گروه فرهنگی دانشگاه با بیان این مطلب که بیش از 3۰ دانشجو از رشته‌های مختلف در مسابقات مهیج پانتومیم شرکت کردند تصریح کرد: این مسابقات در قالب 16 تیم دو نفره و در چند مرحله، از هفته دوم ماه مبارک رمضان شروع و در روز یکشنبه نوزدهم خردادماه جاری مرحله نهایی و انتخاب تیم برتر برگزار گردید. در این دوره از مسابقات تیم ها دو به دو باهم به رقابت پرداختند و تیم برتر به مرحله بعد صعود نمود.

در مرحله نهایی دو تیم جیریشم و اف سی تربت در مراحل پانتومیم، لب خوانی و نقاشی با هم به رقابت پرداختند و در پایان تیم جیریشم به مقام اول دست یابد.