پیام تبریک ریاست دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت حلول سال نو

یا مقلوب القلوب والابصار- یا مدبر الیل والنهار- یا محول الحول والاحوال - حول حالنا الی احسن الحال

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد                          عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
 ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد                     چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد

حلول سال نو و بهار پر طراوت را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طیبعت است محضر کلیه همکاران محترم و دانشجویان عزیز در دانشگاه تربت حیدریه تبریک و تهنیت عرض مینمایم. مقارن شدن عید نوروز امسال با ایام ولادت اولين همدم و همراه نبوت و يگانه عالم بشريت اميرالمؤمنين‌ علي ابن ابيطالب(ع)، فرصتی برای توجه بیشتر به خودسازی و معنویت دینی در جامعه است. توفیق روز افزون همگان در تبعیت از سیره عملی آن بزرگوار را از درگاه خداوند منان خواهانم. ضمن آرزوي سلامتي، سالي سرشار از موفقيت، بهروزی، وفاق و پیشرفت برای شما فرهیختگان و بزرگواران مسئلت دارم.

دکتر محمد حسن فتحی
رئیس دانشگاه تربت حیدریه