برگزاری اولین همایش مدیریت و فناوری دانش با محوریت اقتصاد مقاومتی

اولین همایش مدیریت و فناوری دانش با محوریت اقتصاد مقاومتی در روز چهارشنبه 6/11/93 در دانشگاه تربت حیدریه با همکاری شرکت ساج گستر کاسپین برگزار شد.  دکتر کرباسی ریاست دانشگاه تربت حیدریه ضمن عرض خیر مقدم به محققین، بیان داشتند که این گونه همایش ها می تواند خروجی های مفید مختلفی برای دانشگاه، شهرستان، منطقه و کشور داشته باشد. ایشان شغل های آینده را مبتنی بر دانش بنیان دانسته که این امر می طلبد ما در این راستا، توسعه سیاست هایی را دنبال کنیم ضمن آنکه بحث اقتصاد مقاومتی نیز که چاشنی این همایش شده است نیز بر اهمیت آن افزوده است.

مهندس علی نیا مدیر عامل شرکت ساج گستر کاسپین بیان کردند که حدود 50 تا 60 درصد اعضای شرکت  را فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های نرم افزار و کامپیوتر شامل می شوند. ایشان ادامه دادند که سیستم GIS که در 55 سال پیش خودش را به دنیا معرفی کرده در کشور ما هنوز مغفول واقع شده و جای کار زیادی داریم. و شرکت در زمینه های گوناگون از جمله نقشه برداری هوایی در حال فعالیت است.

دکتر فضیلتی استاد مدعو از پژوهشکده شاخص پژوه اصفهان مطالبی را به شرح ذیل ایراد فرمودند" پژوهشکده در رشته های زیستی، پزشکی، طبیعی، محیط زیستی و فناوری اطلاعات مشغول فعالیت است." " فرمایشات ائمه، کتاب آسمانی و بیانات رهبری مملو از توصیه و توجه به مقوله علم و توسعه علمی است". "باید جزایر پژوهشی کشور را بهم وصل نمود." " چین 2000 نخبه را در 8 محور راهبردی تعیین کرده و رسیده به جایگاه کنونی از لحاظ اقتصاد و پیشرفت". ایشان ضمن بیان اینکه"اهداف راهبردی و نقاط قوت و ضعفی در راه پیشرفت فناوری های نوین از جمله نانو و شرکت های دانش بنیان وجود دارد دعوت و همکاری خیرین در راه علم را از ابزارهای مهم توسعه برشمردند."

مهندس کامل رئیس اداره گاز شهرستان تربت حیدریه درباره روش های سنتی و جدید اکتشاف، حفاری، تولید، فرآوری، انتقال و مصرف محصولات نفتی و گازی صحبت نموده و آماری را از میزان روستاها و شهرها و جمعیت تحت پوشش گاز و سایر خدمات اداره گاز ارائه نمودند.

پروفسور بهفروز به عنوان سخنران بعدی در مورد مصارف تکنولوژی ارائه داشتند. ایشان در ادامه درباره هوش مصنوعی و افزایش قدرت کامپیوترها به ایراد سخن پرداختند.

دکتر یغمایی استاد دانشگاه فردوسی مشهد، درباره شبکه های هوشمند برق سخنرانی نمودند. ایشان در ادامه درباره مسئله کنترل مخابراتی و فناوری اطلاعات، امنیت شبکه و بحث هکرها، شبکه های آینده و خود نگهدارنده ها و استفاده از انرژی خورشید سخنرانی نمودند.

در مراسم اختتامیه مهندس زارعی عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان تربت حیدریه در خصوص سازمان نظام مهندسی - سازمان دانش، مطالبی را ارائه نمودند.

در پایان جلسه مهندس یثربی دبیر همایش ضمن تشکر از حضور محققین و زحماتی که بخش های مختلف دانشگاه تربت حیدریه و شرکت ساج گستر کاسپین کشیده اند. ابراز امیدواری کرد همایش توانسته باشد نقشی در توسعه و حرکت علمی کشور داشته باشد.

پایان جلسه با اهدای لوح تقدیر به مقالات برتر و دست اندرکاران همایش توسط دکتر علی پناه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، پروفسور بهفروز و مهندس یثربی همراه بود.