دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی برگزار شد. این همایش با همت دانشگاه تربت حیدریه و با همکاری موسسه تحقیقاتی رایمند پژوه، دانشگاههای تهران، اصفهان، صنعتی سجاد، خیام و سایر ادارات در روز پنجشنبه مورخ 1394/12/06 با حضور بیش از 200 نفر از علاقمندان به این حوزه در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این مراسم آقای دکتر علیرضا درخشان، عضو هیات علمی مرکز آموزش و پژوهش ایران، پروفسور علی بهفروز استاد دانشگاه تاوسان ایالت مریلند آمریکا و دکتر آرش حبیبی لشکری پسا دکتری دانشگاه نیوبرانزویک کانادا سخنرانان اصلی همایش بوده و در انتها آقای دکتر کرباسی رئیس همایش ضمن اعلام ضرورتهای برگزاری همایش از دست اندرکاران برگزاری همایش و محققین شرکت کننده در همایش تقدیر نمودند.