دکتر فتحی در این جمع تخصصی، بانک اطلاعاتی زعفران را یکی از فاخرترین فعالیتهای پژوهشکده نامیدند و این دیتابیس را شامل کلیه مستندات علمی و تخصصی حوزه زعفران که برای اولین بار یکجا جمع آوری شده است معرفی نمود.
رئیس دانشگاه تربت حیدریه اقدامات لازم برای ایجاد یک شتابدهنده تخصصی را یکی از مهمترین دستاوردهای پژوهشکده نامید، که در آینده میتواند شرایط خوبی را برای استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا در اکوسیستم منطقه فراهم نماید. دکتر فتحی در پایان با طرح پیشنهاد شبکه تعاملی میان تمامی فعالین و دست اندرکاران این صنعت ارزشمند، پژوهشکده زعفران را میزبان و محور مناسبی برای این ارتباط دانست.