دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
اسفند
کسب عنوان سوم دانشگاه تربت حیدریه در اولین جشنواره روابط عمومی های دانشگاه های منطقه 9 کشور

اولین جشنواره روابط عمومی های دانشگاه ها، موسسات و مراکز آموزش عالی و پارک های علم و فناوری منطقه 9 کشور با محوریت "روابط عمومی و بحران کرونا" در قالب های تبلیغات محیطی، تعامل با رسانه ها، اخبار و اطلاع رسانی، ارتباطات درون سازمانی، پژوهش و افکار سنجی، فعالیت های نمایشگاهی، فعالیت های ویژه و نوآورانه، روابط عمومی الکترونیک و فضای مجازی، تدوین برنامه های راهبردی، انتشار نشریه، پوستر، کتاب، بروشور، موشن گرافیک، اینفوگرافیک و ... و به میزبانی دانشگاه بیرجند به کار خود پایان داد. در اختتامیه این جشنواره که روز یکشنبه مورخ 10 اسفندماه برگزار شد دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند ضمن تشکر از همه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و همچنین پارک های علم و فناوری که در این جشنواره شرکت نمودند؛ نتایج نهایی داوری آثار راه یافته به مرحله پایانی را اعلام نمود. ایشان به این نکته اشاره ویژه ای داشتند که تمام آثار توسط داوران منتخب وزارت علوم وداوران جشنواره ملی در محل وزارت عتف بررسی و داوری شده است.
درمیان نام دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پارک های علم و فناوری نام دانشگاه تربت حیدریه با کسب رتبه سوم در بخش تبلیغات و انتشارات  درخشید.
حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به جامعه بزرگ دانشگاهی دانشگاه تربت حیدریه صمیمانه تبریک عرض می نماید.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block93
روابط عمومی