۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
بهمن
آیین نصب گنبد مسجد دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
روز شنبه 4 بهمن ماه 1399 آیین نصب گنبد مسجد دانشگاه با حضور جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای عصمتی امام جمعه محترم شهرستان، جناب سرهنگ ناصری موحد فرمانده محترم سپاه شهرستان، جناب آقای دکتر انصاری مدیر عامل محترم بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه، جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل سرپرست محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای محترم بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه و ریاست و معاونین و تعدادی از اساتید دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.
پس از برگزاری نماز جماعت به امامت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای عصمتی، دکتر انصاری مدیر عامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه در ابتدا ضمن عرض خوش آمدگویی و سپاس به جهت اجابت دعوت مدعوین در این جلسه معنوی عنوان نمود:
انسان موجودی است اجتماعی و اجتماع ارکانی دارد که مثل اعضای بدن تشکیل دهنده تار و پود جامعه می باشد و دانشگاه یکی از ارکان موتور حرکت جامعه است و دانشگاه تربت حیدریه جایگاه خاصی در شهرستان دارد.
مدیر عامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه افزود: مراکز عبادی و مذهبی در دانشگاه از جایگاه خاصی برخوردار است که محل تعلیم علمی و توسعه علوم و فناوری است. مسجد دانشگاه تربت حیدریه با لطف و عنایت خیرین محترم و با مشارکت های دولتی در حال ساخت است.
وی افزود: یکی از اعضای هیات مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه با تقبل ساخت مسجد دانشگاه تربت حیدریه در سومین جلسه هیات مدیره بنیاد بانی ساخت مکان مذهبی فرهنگی در دانشگاه تربت حیدریه با 1000 متر مربع زیر بنا شدند که به حول و قوه الهی امروز گنبد مسجد با حضور امام جمعه محترم شهرستان ، فرمانده محترم سپاه ،اعضای محترم هیات مدیره بنیاد و مسئولین دانشگاه نصب شد .لازم به ذکر است این مسجد جزء طرح های مشارکتی خیرین با وزارت علوم است و مبلغ 50 میلیون تومان نیز توسط ورثه محترم مرحوم حاج سید حسین زمانیان کشفی جهت ساخت مسجد دانشگاه نیز اهدا شده است.

جا دارد در اینجا به رسم وظیفه شناسی برای خیر نیک اندیش حاج هادی محقق عضو مجمع عمومی و  بازرس اصلی بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه و خیر محترم محراب مسجد دانشگاه تربت حیدریه که در بستر بیماری هستند از درگاه خداوند حکیم و توانا سلامتی و شفای عاجل مسئلت نماییم .
برای سلامتی بزرگ مردی  که یاور و حامی همیشگی  پیشرفت و توسعه شهرستان تربت حیدریه در زمینه های مختلف مدرسه سازی؛ ساخت درمانگاه ، خیر همیشگی حوزه سلامت شهرستان تربت حیدریه و حامی بیماران و محرومان ...است.

«اللَّهُمَّ اشْفِه بِشِفَائِکَ وَ دَاوِه بِدَوَائِکَ وَ عَافِه بِعَافیَتِک»

آمین یا رب العالمین
در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای عصمتی امام جمعه محترم شهرستان ضمن تقدیر از زحمات مسئولین دانشگاه در راستای پیگیری ساخت بنای مسجد دانشگاه، بیان داشت که گاهی کمک ها مستقیم هستند  یعنی مستقیماً کسانی هستند که کمک می کنند و گاهی عده ای پیگیر این کمک ها هستند که به فرموده امام صادق (ع): کسیکه واسطه می شود برای خیر ثواب حج را دارد.

• عکس_0
  • عکس_1