۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
15
اسفند
1399
آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال 1400 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1400دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور روز جمعه، 15 اسفندماه در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
دکتر علیرضا صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در این دانشگاه با اعلام این خبر افزود آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور روز جمعه 15 اسفندماه با شرکت 654 داوطلب از شهرستان های منطقه در دانشگاه تربت حیدریه در سه حوزه فرعی برگزار شد. ایشان افزود این آزمون با شرکت 250 داوطلب خانم و 404 داوطلب آقا برگزار گردید.
با توجه به حساسیت برگزاری آزمون از جهت پیشگیری شیوع ویروس کرونا، این آزمون با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

• عکس_0
  • عکس_1
  • عکس_2
  • عکس_3