۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
خرداد
اطلاعیه شماره (2) امور شهریه - نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399
قابل توجه دانشجویان نوبت دوم و شهریه‌پرداز
احتراماً پیرو اطلاعیه شماره (1) امور شهریه در تاریخ 1400/01/15 مبنی بر الزام پرداخت شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز حداکثر تا تاریخ 1400/03/13 به استحضار می‌رساند: با توجه به تقاضای تعدادی از دانشجویان گرامی و به جهت رفاه حال ایشان، این تاریخ تا 1400/04/03 (زمان پایان کلاس‌ها) تمدید شد. لذا کلیه دانشجویان نوبت دوم و شهریه‌پرداز لازم است با مراجعه به پرتال آموزشی خود، نسبت به مشاهده مبلغ بدهی و پرداخت الکترونیکی آن حداکثر تا تاریخ 1400/04/03 اقدام نمایند.
توجه گردد با توجه به شروع امتحانات پایان ترم از تاریخ 1400/04/13 امکان تمدید این تاریخ وجود نخواهد داشت و درصورت عدم واریز، دسترسی دانشجویان بدهکار، به کلیه بخش‌های سامانه آموزش (ازجمله امکان مشاهده نمرات، اعتراض به نمرات، ثبت درخواست‌های الکترونیکی، انتخاب واحد ترم‌های آتی و ...) محدود خواهد شد.
لازم به ذکر است این محدودیت شامل سامانه مودل نخواهد بود و امکان شرکت در آزمون‌ها برای کلیه دانشجویان فراهم می‌باشد.