Friday, March 29, 2024
مرداد
وبگاه اختصاصی انجمن علمی معماری دانشگاه تربت حیدریه رونمایی شد
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه،وبگاه اختصاصی انجمن علمی معماری دانشگاه تربت حیدریه رونمایی شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: وبگاه انجمن علمی معماری دانشگاه تربت حیدریه به همت و کوشش اعضای انجمن علمی معماری تحت نظارت و حمایت های دکتر محسن کلاته آهنی، مدیر گروه عمران و معماری و استاد مشاور انجمن علمی معماری رونمایی شد. در این وبگاه اطلاع رسانی های مربوط به فعالیت های انجمن علمی معماری، شامل برگزاری دوره های آموزشی، بازدیدهای علمی، کارگاه های آموزشی، مسابقات و سایر برنامه های مرتبط با انجمن علمی معماری انجام خواهد پذیرفت.
دکتر محسن کلاته آهنی، استاد مشاور انجمن علمی معماری در معرفی این وبگاه خاطر نشان کرد: مرکز اسناد معماری، به عنوان پایگاه اصلی بایگانی اطلاعات مربوط به پروژه های دانشجویان معماری، با هدف ایجاد امکان دسترسی برای دانشجویان به اطلاعات پروژه های دانشجویان سال های تحصیلی گذشته، یکی از بخش های کلیدی این وبگاه به شمار می رود.

• m_0