۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
Monday, April 29, 2024
فروردين
جلسه شورای پایگاه بسیج کارکنان شهید احمدی روشن دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه

روز یکشنبه 26 فروردین 1403 اولین جلسه شورای پایگاه بسیج کارکنان شهید احمدی روشن دانشگاه تربت‌حیدریه با هدف ارائه گزارش عملکرد سال گذشته و برنامه ریزی جهت سال 1403 در سالن جلسات سردار سلیمانی با حضور اعضای شورای پایگاه برگزار گردید.

در این جلسه گزارش عملکرد پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه در سال گذشته ارائه و توضیحاتی نیز در خصوص اهمیت رسانه و تشکیل قرارگاه روشن در پیام رسان ایتا به اعضای شورا اعلام شد.

طبق نظر و پیشنهاد اعضای شورا مقرر گردید با ارائه تقویم سالیانه فعالیت ها، طبق برنامه های ابلاغی و پیشنهادی، نشست های بصیرتی و تبیینی، حلقه های صالحین با موضوعات روز کشور با هدف تحقق شعار سال و جهاد تبیین، دوره‌های آموزشی، بازدیدها و اردوهای پیشرفت، مسابقات کتابخوانی، اردوهای جهادی، تقویت فضای مجازی، برنامه‌های ورزشی و .. برنامه‌ریزی و اجرا گردد.

• لل_0
  • لل_1