Friday, April 19, 2024
آذر
پیام تبریک رئیس دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی

دکتر فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه فرا رسیدن دهم آذرماه روز مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

در متن پیام ریاست دانشگاه تربت حیدریه آمده است:
دهم آذر ماه همزمان با روز مجلس فرصت مغتنمی پدید آمده است تا یادوخاطره نمایندگان وکارمندان شهید مجلس شورای اسلامی را گرامی بداریم. مجلس؛ مهم ترین رکن اساسی نظام مردم سالاری دینی است، نهادی برآمده  از دل ملت و  بنا به فرموده رهبر فقید انقلاب اسلامی "خانه واقعی ملت" نام گرفته و همواره در پیشبرد امور نظام مقدس جمهوری اسلامی خوش درخشیده است.

هر انتخاباتی‌ برای‌ ملت‌ ما و فضای‌ عمومی‌ کشور مثل‌ نسیمی‌ است‌ که‌ فضا را تغییر می‌دهد و معطر می‌کند؛ هوای‌ تازه‌ای‌ در فضای‌ کشور به‌ وجود می‌آورد و امیدهای‌ تازه‌ای‌ در دل‌ها زنده میکند. مجلس شورای اسلامی که از نخبگان مردم تشکیل می شود، علاوه بر جایگاه سیاسی خود، از جهت اخلاقی و اجتماعی نیز مورد توجه مردم است تا در جایگاه قانون گذاری از حقوق ملت به دفاع بپردازد و خود را در برابر سرنوشت مردم مسئول بداند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره روحانی اسوه و مجاهد، شهید آیت‌ الله سیدحسن مدرس فرا رسیدن دهم آذرماه روز مجلس شورای اسلامی را به نمایندگان خدوم مردم در مجلس و جناب آقای دکتر محسن زنگنه نماینده مردم شریف شهرستان‌های تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی را تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق سربلندی و خدمت روزافزون ایشان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و رهنمودهای مقام معظم رهبری، از درگاه ایزد منان خواستارم.