۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
Saturday, May 4, 2024
ارديبهشت
دیدار رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه و اعضای محترم بنیاد خیرین حامی دانشگاه با خیر نیک‌اندیش مهندس محسن شرکت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز شنبه مورخه 1403/02/01 دکتر عباس خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه، حاج احمد بلبل تربتی رئیس هیات مدیره بنیاد، دکتر جواد انصاری مدیرعامل بنیاد، دکتر مهدی علی اکبری مدیر طرح و برنامه دانشگاه، مهندس محمد چرمه رئیس اداره طرح های عمرانی دانشگاه و آرزو علومی کارشناس بنیاد با حضور در دفتر مهندس محسن شرکت عضو هیات امنا بنیاد و خیر محترم مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه تربت‌حیدریه و دکتر احد جعفریان کشاورز پیشرو و وکیل دادگستری دیدار و گفتگو نمودند.

گزارش مراحل انجام ساختمان خیر ساز مرکز مشاوره  و برنامه‌ریزی جهت ادامه کارهای ساخت پروژه، هم اندیشی درباره اهمیت داشتن باغ و مزرعه آموزشی جهت یادگیری عملی کارهای کشاورزی دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، اهمیت بورسیه شغلی توسط صاحبان حرف و صنایع کشاورزی جهت توسعه رشته های دانشگاه تربت حیدریه و... از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه بود .