۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
Wednesday, April 24, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
زعفران: زراعت، فرآیند، ترکیبات شیمیایی و استانداردهای آن
‏سرشناسه:س‍ام‍پ‍ات‌، ‏‫اس.‬
Sampath, S.
‏عنوان و نام پدیدآور:زعفران: زراعت، فرآیند، ترکیبات شیمیایی و استانداردهای آن/ ترجمه محمد باقر حبیبی، عبدالرضا باقری.
‏مشخصات نشر:[بی‌جا]: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران. مرکز خراسان‏‫، 1368.‬
‏مشخصات ظاهری:‏‫69 ص.‬: جدول.
‏شابک:‏‫3200 ریال‬
‏وضعیت فهرست نویسی:برون‌سپاری.
‏یادداشت:‏‫عنوان اصلی: .Saffron (crocus sativus linn) cultivation، processing، chemistry and standardization‬
‏یادداشت:‏‫کتابنامه: ص. 65- 69‬
‏موضوع:زعفران -- اصلاح نژاد
‏شناسه افزوده:ح‍ب‍ی‍ب‍ی‌ ن‍ج‍ف‍ی‌، م‍ح‍م‍دب‍اق‍ر،‏‫ 1331 - ‏‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده:ب‍اق‍ری‌، ع‍ب‍دال‍رض‍ا، ‏‫1337 - ‏، مترجم
‏شناسه افزوده:سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان
‏رده بندی کنگره:‏‫‬‭SB317‭‬ ‭/ز7‏‫‬‭س2 1368
‏رده بندی دیویی:‏‫‬‭584/38
‏شماره کتابشناسی ملی:‎2‎4‎9‎5‎2‎1‎6

 
نویسنده:
تعداد بازدید:
416
تاریخ:
1399/10/06
Powered by DorsaPortal