۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
1399/10/13
وبینار آموزشی "به زراعی زعفران بر مبنای یافته های تحقیقاتی" برگزار شد
وبینار آموزشی "به زراعی زعفران بر مبنای یافته های تحقیقاتی" به همت انجمن علمی تولیدات گیاهی دانشگاه تربت حیدریه با همکاری پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه و گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند برگزار شد.
این وبینار روز  پنج شنبه 11 دی ماه 1399 باحضور دانشجویان و اساتید برجسته دانشگاه تربت حیدریه و دانشگاه بیرجند به صورت مجازی در نرم افزار Adobe Connect برگزار گردید.
در این وبینار آقای دکتر حمیدرضا فلاحی با توجه به مقالات و تحقیقات پژوهشی سالهای اخیر روی زعفران توضیحاتی راجب این گیاه استراتژیک دادند.
دکتر فلاحی: در کشاورزی باید مزارعی داشته باشیم که اختصاصاََ به تولید بنه (پیاز) زعفران بپردازند و بنه هایی ریز را با اصول و روش های علمی تغذیه ای به بنه های با وزن مناسب تبدیل کنند.
در ادامه افزودند: به تازگی نوعی علف هرز مشابه با زعفران از خانواده زنبق ها مشاهده شده است که به دو روش بذری و بنه ای تکثیر می یابد. افزایش این علف هرز در سالهای آینده یکی از بزرگترین مشکلات مزارع زعفران خواهد بود