۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
Tuesday, April 16, 2024
1399/07/27
بازدید دکتر رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه مورخ 26 مهرماه 1399 از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه بازدید نمود. دکتر رحیمی در بازدید از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه عنوان داشت چه نمونه و مثالی بهتر از پژوهشکده زعفران در تربت حیدریه چراکه برای کیفی سازی در صنعت زعفران احتیاج به یک مؤسسه پژوهشی است که هم متشکل از تجهیزات مناسب و هم محققان دانشگاهی و کارشناسان پژوهشی است. وقتی این سه با هم جمع شوند و مدیریت خوبی داشته باشد عملاً بهترین عامل برای کیفی سازی فعالیت ها در حوزه های مختلف تولید، فرآوری و فروش زعفران است که الحمدالله در پژوهشکده زعفران تربت حیدریه فراهم شده است. بسیار ارزشمند است که جوانان دانشگاهی ایده های خود را تبدیل به یک موضوع کسب و کار کنند و موضوع کسب و کار را تبدیل به شرکت کنند. در تربت حیدریه سیاست توسعه واحدهای فناور و واحدهای نوآور و مراکز رشد علمی و فناوری مطرح است که آمادگی داریم به نوعی با مشارکت پارک جامع استان و دانشگاه تربت حیدریه و کمک مسئولین و مدیریت شهری پردیس علم و فناوری بوجود آید.
دکتر فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه در جهت بهینه سازی و کیفی سازی متناسب با جدیدترین آمیزه های علمی بیان نمود: هدف از پژوهشکده ملی زعفران تربت حیدریه تنها بحث پژوهشی نبوده و جزء معدودترین پژوهشکده ها در کل کشور است که علاوه بر فعالیت های پژوهشی و رسالت اصلی که پژوهش است در حوزه فعالیت های خدماتی، آموزشی و ترویجی به پایگاهی تبدیل شده است که مورد وثوق کشاورزان قرارگرفته و با مراجعه به این مرکز کلیه کارهای آزمایشگاهی نمونه هایشان را انجام می دهند.
وی افزود: پژوهشکده زعفران در حوزه خدمات آزمایشگاهی، آموزشی، ترویجی و فرهنگی و اجتماعی در دوسال گذشته نقش آفرینی کرده و امیدواریم که در افق آینده این فعالیت ها با قوت و قدرت ادامه پیدا کند و ماحصل همه این فعالیت ها ارتقاء کمی و کیفی صنعت زعفران در شهرستان تربت حیدریه باشد.