۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
Tuesday, October 26, 2021
سال ۱۴۰۰ تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها
جستجو
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
 
آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه در سال 1391 تاسیس گردید و با دارا بودن دو آزمایشگاه تخصصی فیزیکو شیمی و میکروبی، یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت زعفران در ایران می باشد. این آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بوده و در سال 1397 از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات ایران به عنوان مرجع اکرودیته و همکار این موسسه معرفی شد. در این آزمایشگاه کنترل کیفیت زعفران بر اساس استاندارد بین المللی 1-3632 و استاندارد ملی 1-259 که شامل کلیه ویژگی ها و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد.
این آزمایشگاه با هدف ارتقاء فعالیت های خدمات تخصصی در زمینه زعفران و کسب هرچه بیشتر رضایتمندی مشتریان، خصوصاً کشاورزان محترم بعنوان یک واحد بی طرف ایجاد شده است و خدمات خود را به شرح ذیل ارائه می نماید:
 
شرح خدمات آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
 
آزمون های فیزیک و شیمیایی زعفران
  • خامه همراه با کلاله (حداکثر درصد جرمی)
  • تعیین میزان مواد خارجی (حداکثر درصد جرمی)
  • تعیین درصد رطوبت و مواد فرار
  • اندازه گیری خاکستر
  • اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
  • اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد
  • استخراج و تشخیص رنگ‌های افزودنی با روش TCL
  • تعیین ویژگی های اصلی با دستگاه اسپکتروفتومتری UV-Vis
 
آزمون های میکروبی
  • شمارش کلی میکروارگانیسم ها
  • اشریشیا کلی
  • کپک
  • اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در خصوص زعفران های بسته بندی شده تحت خلأ
 
همچنین آزمایشگاه پژوهشکده به منظور حمایت و بهبود وضعیت زعفران به عنوان محصولی با ارزش اقتصادی بالا، تحت شرایط مشخص آمادگی دارد در اجرای طرح های پژوهشی و انجام پایان نامه های دانشجویی مشارکت نماید.
تاریخ به روز رسانی:
1399/07/06
تعداد بازدید:
372
Powered by DorsaPortal