۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان
Monday, October 25, 2021
سال ۱۴۰۰ تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها
جستجو
اولویتهای پژوهشی
اولویت های پژوهشی گروه به زراعی و به نژادی:
  • بررسی روش ها و پیامدهای ترسیب کربن در اراضی تحت کشت زعفران
  • اثر اصلاح کننده ها و پایدارکننده های خاک در بهبود عملکرد زعفران
  • بررسی اثر زعفران در فرآیند گیاه پالایی خاک و تصفیه آب و پساب
  • مکان یابی و استعدادیابی اراضی جهت توسعه کشت زعفران
  • تهیه بانک بنه (توده‌ها و اکوتیپ‌های مناطق مختلف زعفران‌کاری ایران و جهان)
  • وزن و تراکم مصرف بذر (بنه) در هکتار و حصول عملکردهای مطلوب
  • مدیریت آبیاری های بحرانی و اثرگذار در رشد و نمو و عملکرد کمی و کیفی
  • مدیریت بیماریهای قارچی، ویروسی و باکتریائی بویژه قارچی (مشکل عمده مناطق گرمسیر)
  • توسعه کشت و کار زعفران ارگانیگ و سالم
  • کنترل جوندگان (بویژه موش) با استفاده از رادیو موج ها و روش‌های بیولوژیکی
  • افزایش ماندگاری گل و روش‌های نوین خشک کردن کلاله (ارزش آفرینی)
  • توسعه مکانیزاسیون کاشت بذر (بنه )، داشت، برداشت و جداسازی اجزای گل زعفران
  • بررسی روش‌های امکان کاشت مجدد زعفران بعد از پایان دوره کاشت
  • بررسی و تعیین نیازهای غذایی زعفران بخصوص عناصر ریزمغذی و میکروارگانیسم‌های مفید
  • تعیین واکنش و آستانه تحمل زعفران به تنشهای غیرزیستی (به ویژه شوری و گرما)
  • بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران در شرایط کنترل شده
  • بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران با استفاده از منابع آبهای غیرمتعارف
  • بررسی کیفیت و میزان آلودگی زعفران و خاک به عناصر سنگین
  • بررسی ثبات عملکرد زعفران درطی زمان و پیش بینی عملکرد ان
  • سنتز سبز نانوذرات مختلف از زعفران و اجزا این گیاه
  • مدلسازی رشد زعفران با توجه به اثرات تغییر اقلیم.
  • ارزیابی عوامل موثر بر خلاء عملکرد و ارائه راهکارهای کاهش آن.
  • ارزیابی فنی و اقتصادی کشت مخلوط زعفران با سایر محصولات کشاورزی
  • ارائه روش های ممتاز در کاهش اثرات خود و دگرآسیبی زعفران
  • بررسی روش های بیوتکنولوژی در بهبود ژنتیکی زعفران
  • اثرات تغییر اقلیم بر کاشت، داشت و برداشت زعفران و راهکارهای مقابله با آن
  • نقش و کاربرد زعفران و اجزا آن در تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور و آبزیان
 
اولویت های پژوهشی گروه صنایع غذایی و دارویی:
  • روش های کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات زعفران
  • کاربرد روش های تشخیص و استخراج ترکیبات زعفران (کلاله،خامه و پرچم) در صنایع غذایی و دارویی
  • تولید ادویه، نوشیدنی و دم نوش های زعفرانی (گل کامل)، رنگ های خوراکی از گلبرگ (صنایع غذائی) و انواع خوراکیهای مقوی از بنه زعفران
  • تولید مواد آرایشی و بهداشتی از فرآورده‌های زعفران
  • راهکارهای گسترش تولید فراورده های غذایی، دارویی و بهداشتی حاوی زعفران
  • شرایط نگهداری پس از برداشت گل تازه و محصول فرآوری شده زعفران با رویکرد ارائه روش‌های بهینه و کاربردی.
  • بهینه‌سازی روش های ضدعفونی موجود و ارائه روش های کاربردی جدید آلودگی زدایی از محصولات تازه و فرآوری شده.
  • ارائه فناوری های نوین در خشک کردن محصول زعفران.
  • بررسی کاربرد و اثرات دارویی زعفران
  • ارائه روش‌های کاربردی و مقرون به صرفه در استخراج و خالص سازی رنگدانه ها، استحصال کروسین تیپ 1 و مواد موثره بخشهای مختلف زعفران با قابلیت عرضه تجاری.
  • استفاده از زعفران و فرآورده ها در پیشگیری و درمان بیماریهای دیابت و سرطان و غیره
 
 
اولویت های پژوهشی گروه اقتصاد و بازاریابی:
  • ارزیابی جامع اقتصادی کشت و کار زعفران در قطب‌های تولید زعفران ایران
  • شناسایی و تدوین راهکارهای توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران در ایران
  • کاربرد اقتصاد دیجیتال در توسعه صنعت زعفران
  • تدوین راهکارهای عملیاتی گسترش و بهبود دسترسی مستقیم بازارهای هدف صادراتی
  • تامین مالی و مدیریت ریسک در صنعت زعفران
  • تحلیل اثرات بورس زعفران بر اقتصاد، بخش کشاورزی و زعفرانکاران
  • تحلیل مکانی و زمانی آب مجازی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
  • تحلیل بازار نیروی کار زعفران در قطبهای تولید زعفران ایران
  • تحلیل اقتصادی اثر تحقیقات کشاورزی بر عملکرد زعفران
  • واکاوی مولفه های اقتصادی و اجتماعی کشاورزی ارگانیک زعفران
  • تدوین راهکارهای عملیاتی برای قرارگیری محصول زعفران در اولویت‌های صادراتی
  • شناسایی راهکارهای عملیاتی بهبود ارزش افزوده زنجیره تولید زعفران در ایران
  • ایجاد سامانه اطلاعاتی برای زعفرانکاران سراسر کشور
  • شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی زعفران ایران در جهان
  • شناسایی عوامل موثر بر مصرف داخلی و منطقه‌ای زعفران
  • شناسایی راهکارهای عملیاتی برندسازی زعفران ایران
  • طراحی الگوی منطقه‌ای بازاریابی مطلوب زعفران
  • تحلیل حاشیه بازاریابی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
  • نقش زعفران در رونق اشتغال و توسعه روستایی
  • بررسی جایگاه زنان روستایی در صنعت زعفران ایران
تاریخ به روز رسانی:
1400/06/22
تعداد بازدید:
361
Powered by DorsaPortal