Friday, March 29, 2024
آبان
اجرای پروژه فضای سبز ضلع شمالی مسجد دانشگاه تربت حیدریه

اداره طرح های عمرانی در راستای اجرای مدیریت سبز، اقدام به کاشت گیاهان مقاوم به کم آبی در فضای سبز دانشگاه نمود.

این دانشگاه در راستای گسترش فضای سبز اقدام به طراحی و اجرای پارک و استراحتگاه برای دانشجویان در محوطه پردیس دانشگاه به مساحت 8000 متر مربع نموده است.

طراحی پارک توسط آقای دکتر حصاری عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران ومعماری و طراحی فضای سبز و تعیین گیاهان و درختان نیز توسط آقای دکتر کاوه عضو هیات علمی گروه تولیدات گیاهی انجام شده است. در این پارک فضاهایی شامل: 5 عدد آلاچیق، آبنمای بر اساس فرهنگ ایرانی و ... می باشد.

دکتر کاوه در تعیین گیاهان مذکور اصول مدیریت سبز در تعیین گیاهان مناسب اعم از نیاز به آبیاری کم، تطبیق با شرایط اقلیمی منطقه، استفاده از گیاهان بومی و ... رعایت نموده است.

در این مرحله از اجرا برای مساحت حدود 700 متر مربع از گیاهانی مقاوم به کم آبی همانند: فرانکنیا، سرو خزنده، زرشک، فرانکینیا، پامپاس، پیراکانتا، زیتون تلخ، شیر خشت، ارغوان و ... استفاده شده است.

لازم به ذکر است احداث پارک که از سال 1396 شروع شده است تاکنون 65% پیشرفت دارد که برای ادامه و تکمیل آن ، به اعتباری بالغ بر 10.000 میلیون ریال مورد نیاز می باشد.

• 1_0
  • 2_0