۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
سال ۱۴۰۱ تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین
نام اثر: آشنایی با مفاهیم، استانداردها و چگونگی پیاده‌سازی سیستم مدیریت ساختمان هوشمند (IBMS)
پدیدآورندگان:
دکتر احسان عظیمی‌راد (عضو هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه)
دکتر سیدرضا موحد قدسی‌نیا (عضو هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه)
مشخصات نشر: تربت حیدریه: دانشگاه تربت حیدریه، انتشارات، 1399
مشخصات ظاهری: 223ص. : مصور، جدول.
شابک: 3-15-8335-600-978.
موضوعات کلیدی: ساختمان‌های هوشمند – مدیریت، Intelligent buildings -- Management
رفاه انسان، امنیّت و آرامش او یکی از معیارهای مهمّ بشر بوده و هر لحظه تلاشی در جهت ارتقاء آن داشته است، اکثر ابداعات و اختراعات، از نخستین انسان ها تا به حال در این مقوله گنجانده می‌شود و بر این مطلب صحّه گذاشته است. ایجاد سیستم‌های تمام اتوماتیک، راهبری آسان تجهیزات و ابزارآلات، سیستم‌های پیشرفته خانگی و صنعتی، تغییر ماهیّت کارگری به نظارتی جزو این مقوله به شمار خواهند آمد. این دو گام مخالف هم بوده و باید تأثیرات مخرّب گام اول را بر گام دوم کاهش دهیم، سازگاری این دو، پیشینۀ متمادی در قرون بشر داشته است. موارد فوق، تکنولوژی های جدیدی را در صنعت ابداع و مجموع موارد بهینه را در آن ایجاد نموده است و در آینده‌ای نزدیک گرایش به آن ها، ‌نوعی الزام خواهد بود. صنعت هوشمند ساختمان نیز شامل تمام تجهیزات مورد نیاز یک ساختمان به صورت تمام اتوماتیک بدون دخالت شخص می‌باشد. سیستم‌های مذکور تمام امکانات و رویّه‌های موجود در اماکن را یکپارچه پیاده‌سازی نموده است، مانیتورینگ و کنترل آن از نقاط مختلف جهان توسّط خطوط اینترنت و مخابرات امکان‌پذیر خواهد بود و لذا موقعیّت و مشخّصات سیستم‌ها، آنلاین و هوشمند کنترل می‌شود.
این کتاب به¬صورت زیر سازماندهی شده است. در فصل اول، جایگاه سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند تشریح شده است. فصل دوم به تبیین مفهوم سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند می‌پردازد. در فصل سوم، معماری سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند تبیین شده است. فصل چهارم به تشریح پروتکل‌ها و استانداردهای سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند پرداخته است. در فصل پنجم، استاندارد دلتا کنترلز برای خانۀ هوشمند معرفی شده است. فصل ششم نحوۀ پیاده‌سازی بخش‌های مختلف در سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند را بیان می‌کند. فصل هفتم به‌معرفی انواع میکروکنترلرها و نحوه پشتیبانی آن¬ها از پروتکل‌های سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند می‌پردازد. در نهایت، در فصل هشتم برخی از پروژه‌های مقدّماتی حوزۀ سیستم مدیریّت ساختمان هوشمند ارائه شده است.

این کتاب را می‌توانید از لینک زیر دریافت کنید.
1949
تاریخ: