۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۳ خرداد
۲۴
فروردین
۱۴۰۴
جلسه هماهنگی مراسم رونمایی از کتب کنگره ملی ۲۱۶۴ شهید منطقه تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربتحیدریه، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ جلسه هماهنگی مراسم رونمایی از کتب کنگره ملی ۲۱۶۴ شهید دیار پیشتازان تربت حیدریه، رشتخوار، زاوه و مه ولات
در سالن جلسات سردار سلیمانی دانشگاه تربتحیدریه برگزار شد.
دکتر عباس خاشعی، رئیس دانشگاه تربتحیدریه و رئیس کمیته نشر کنگره شهدا در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به مهمانان و اعضای این کمیته، گزارش کاملی از عملکرد کمیته نشر کنگره شهدا ارائه نمود و در ادامه افزود: در حال حاضر با تلاش اعضای کمیته نشر و مسئولین کنگره و با هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، تعداد ۹ جلد کتاب به چاپ رسیده و ان شاءالله در روز مراسم رونمایی خواهد شد.
دکتر خاشعی همچنین از کلیه نویسندگان و دست اندرکاران این حوزه که یاد شهدا را با ثبت مستندات شهدا زنده نگه می دارند تشکر نمود.
در ادامه و پس از بیان نظرات و پیشنهادات از سوی اعضای کمیته نشر، هماهنگی های مربوط به برگزاری مراسم رونمایی از کتب کنگره شهدا انجام شد.
گفتنی است مراسم بزرگ رونمایی از کتاب های کنگره ملی شهدای تربت حیدریه روز سه شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در سالن همایش دانشگاه تربت حیدریه برگزار خواهد شد.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block۹۳
تعداد بازدید:
۸۱۵
نویسنده:
Powered by
Dorsa
Portal