۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
تير
راهنمای پذیرش با کنکور و بدون کنکور در دانشگاه تربت حیدریه (درحال بروزسانی)
دانشگاه تربت حیدریه در سال 1401 در سه گروه آزمایشی نظری (علوم ریاضی ، علوم انسانی و علوم تجربی) و دانش‌آموزان هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش (3-3-6)  به دو صورت با کنکور و بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد که در ادامه ضمن معرفی مختصر بخشی از امکانات دانشگاه تربت حیدریه، به تشریح این رشته‌ها پرداخته شده است. لازم به ذکر است پذیرش در رشته‌های باکنکور و بدون کنکور (هر دو)، از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به آدرس  sanjesh.org و در نیمه دوم مردادماه انجام می‌گیرد (زمان دقیق به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد).

اطلاعیه ویژه دانشجویان هنرستانی و کاردانش: کلیه دانشجویان هنرستانی که با نظام آموزشی 3-3-6 موفق به اخذ مدرک دیپلم شده باشند، می‌توانند در نیمه دوم مرداد ماه جاری (زمان دقیق به زودی اعلام خواهد شد)، از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور، در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه تربت حیدریه (ورودی مهر 1401) انتخاب رشته نمایند.

معرفی مختصر امکانات دانشگاه تربت حیدریه
دانشگاه تربت حیدریه در حال حاضر با 19700 مترمربع فضای آموزشی، پژوهشی، اداری، فرهنگی و ورزشی از امکاناتی نظیر کتابخانه و مرکز اسناد با بیش از 17 هزار جلد کتاب، مرکز انفورماتیک با بیش از 150 دستگاه رایانه، 3 سالن آمفی تئاتر، سالن جلسات، نمازخانه، سالن غذاخوری و مجتمع فرهنگی، رفاهی، ورزشی، بیش از 125 هکتار زمین کشاورزی و 420 متر مربع گلخانه تحقیقاتی برخوردار می‌باشد.
همچنین دانشگاه تربت حیدریه در راستای شناسایی، حمایت و توانمندسازی دانشجویان نخبه، بر اساس آیین نامه دانشجویان ممتاز مصوب دانشگاه تربت حیدریه، در مقاطع مختلف تحصیلی، نسبت به فراهم آوردن امکانات و تسهیلات آموزشی و فناوری، پژوهشی و فرهنگی برای هدایت هدفمند دانشجویان ممتاز دانشگاه اقدام می‌نماید.

همچنین متقاضیان ورود به دانشگاه (با کنکور و بدون کنکور) می‌توانند با حضور در ششمین همایش رایگان مشاوره انتخاب رشته و هدایت تحصیلی 1401 که در نیمه دوم مردادماه 1401 (زمان دقیق به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد) در محل مسجد جامع شهرستان تربت حیدریه برگزار می‌گردد، شرکت نموده و با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه، از راهنمایی لازم جهت انتخاب رشته آگاهانه بهره‌مند گردند.

گروه آزمایشی علوم ریاضی:

رشته‌هایی که پذیرفته شدگان کنکور سراسری در گروه آزمایشی علوم ریاضی می‌توانند انتخاب نمایند:
دانشجویان گروه علوم ریاضی و فنی درصورت مجاز شدن در آزمون سراسری می‌توانند نسبت به انتخاب رشته‌های زیر اقدام نمایند. ضمناً این دانشجویان می‌توانند در رشته‌های بدون آزمون نیز شرکت نمایند که لیست آن در ادامه ذکر شده است.

لیست رشته‌های با کنکور گروه آزمایشی ریاضی:
مهندسی برق
مهندسی صنایع
مهندسی عمران
مهندسی کامپیوتر
مهندسی مکانیک

رشته‌های بدون کنکور گروه آزمایشی علوم ریاضی:
لازم به ذکر است جهت انتخاب این رشته‌ها، نیازی به شرکت در کنکور و مجاز شدن به انتخاب رشته نمی‌باشد و متقاضیان می‌توانند بدون توجه به نوع مدرک دیپلم و از تمامی گروه‌های آزمایشی نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

لیست رشته‌های بدون کنکور ویژه کلیه داوطلبان:
مهندسی طبیعت
کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی
کاردانی تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر

گروه آزمایشی علوم انسانی:

رشته‌هایی که پذیرفته شدگان کنکور سراسری در گروه آزمایشی علوم انسانی می‌توانند انتخاب نمایند:
دانشجویان گروه علوم انسانی درصورت مجاز شدن در آزمون سراسری می‌توانند نسبت به انتخاب رشته‌های زیر اقدام نمایند.

لیست رشته‌های با کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی:
باستان شناسی
علوم سیاسی
رشته‌های بدون کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی:

لیست رشته‌های بدون کنکور ویژه کلیه داوطلبان:
مهندسی طبیعت کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی

گروه آزمایشی علوم تجربی:

رشته‌هایی که پذیرفته شدگان کنکور سراسری در گروه آزمایشی علوم تجربی می‌توانند انتخاب نمایند:
دانشگاه تربت حیدریه در گروه آزمایشی علوم تجربی رشته‌های تحصیلی صرفاً با کنکور ندارد و داوطلبان گروه آزمایش علوم تجربی که در آزمون سراسری، مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند نسبت به انتخاب رشته‌های بدون کنکور دانشگاه تربت حیدریه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است کلیه داوطلبان شرکت در کنکور سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی (شامل کلیه متقاضیانی که در کنکور سراسری مجاز شده یا نشده اند و یا کسانی که به طور کلی در کنکور شرکت نکرده اند)، می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش در رشته‌های بدون آزمون دوره‌های روزانه ورودی مهرماه 1401 دانشگاه تربت حیدریه بر اساس سوابق تحصیلی و بدون کنکور ثبت‌نام نمایند.
لذا جهت انتخاب این رشته‌ها، نیازی به شرکت در کنکور و مجاز شدن به انتخاب رشته نمی‌باشد و متقاضیان می‌توانند بدون توجه به نوع مدرک دیپلم و از تمامی گروه‌های آزمایشی نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

لیست رشته‌های بدون کنکور ویژه کلیه داوطلبان:
مهندسی طبیعت
کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی
کاردانی تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی و معطر

داوطلبین گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای student.torbath.ac.ir مراجعه نمایند.