۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
مهر
مراسم روایتگری دفاع مقدس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
مراسم روایتگری به مناسبت هفته دفاع مقدس روز دوشنبه 11 مهرماه 1401 همزمان با مراسم زیارت عاشورا با حضور سرهنگ داوودی‌کیا جانشین فرماندهی تیپ 177 متحرک هجومی در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد.
سرهنگ داوودی‌کیا ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهیدان 8 سال جنگ تحمیلی، فرازهایی از خاطرات شهیدان و رشادت های ایشان در مناطق مرزی خرمشهر و آبادان عنوان نمود.
وی افزود: رویدادهای هشت سال دفاع مقدس نه تنها در تاریخ ایران جایگاه ویژه‌ای دارد بلکه خاطرات تلخ و شیرین آن تا همیشه در ذهن آنان که این دوران را از سر گذراندند می‌ماند. با شروع جنگ، نوجوانان و جوانان ما در قالب سرباز، پاسدار و نیروهای بسیجی خود را به مناطق جنگی می‌رساندند تا از میهن اسلامی خود دفاع کنند.
 در پایان سرهنگ داوودی کیا عنوان نمود: سپاه قدرت موشکی و ارتش قدرت پهبادی کشور است و دشمن جرات ندارد در برابر ما بایستد.
در ادامه مراسم سرهنگ داوودی‌کیا و هیات همراه طی نشستی با دکتر خاشعی رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های شهرستان و جمعی از مدیران دانشگاه، در رابطه با برگزاری مراسمات یادبود شهدا و ایجاد واحد درسی دفاع مقدس ویژه دانشجویان در دانشگاه تربت‌حیدریه تبادل نظر نمودند.

• عکس_0
  • عکس_1