۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
Thursday, May 2, 2024
آذر
انتصاب مدیر گروه برق و کامپیوتر دانشگاه تربت حیدریه
دکتر عباس خاشعی سیوکی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه طی حکمی دکتر مهدی محمدزاده کاریزکی را به عنوان مدیر گروه برق و کامپیوتر دانشگاه منصوب نمود. متن حکم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر مهدی محمدزاده کاریزکی
با سلام
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش عطا فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم نهایت استفاده بعمل آید. در این راستا و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق اجرائی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «مدیر گروه برق و کامپیوتر دانشگاه» منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال، رعایت اصول قانون مداری، تهیه برنامه‌های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمندی کلیه مدیران و کارکنان محترم دانشگاه و تعامل با سایر معاونین در انجام وظایف محوله و خدمت به دانشجویان و ارتقاء کمی و کیفی شاخص‌های دانشگاه موفق و مؤید باشید.
دکتر عباس خاشعی سیوکی
رئیس دانشگاه تربت حیدریه