۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
Sunday, April 28, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر - گرایش نرم افزار

دوره کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر شامل 5 گرایش اصلی به ترتیب زیر می باشد:

1- معماری سیستم های کامپیوتری

2- نرم افزار

3- شبکه های کامپیوتری

4- رایانش امن     

5- هوش مصنوعی

 

دانشگاه تربت حیدریه در سال 1400 موفق به اخذ رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر در گرایش نرم افزار شده است.

رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار شامل طراحی، برنامه نویسی، توسعه، مستندسازی و نگهداری نرم‌افزار با بکارگرفتن روشهای فنی و عملی از علوم کامپیوتر، مدیریت پروژه، مهندسی، محدوده کاربرد، طراحی رابط، مدیریت تجهیزات دیجیتال و سایر زمینه‌ها است.

گرایش نرم‌ افزار یکی از شناخته شده ترین شاخه های مهندسی کامپیوتر و دارای ارزش‌های اجتماعی و اقتصادی است، زیرا بهره‌وری انسان ها را بالا برده و چند و چون زندگی آنان را بهتر می‌کند. انسان با بهره‌گیری از نرم‌افزار، توانایی انجام کارهایی را دارند که قبل از آن برایشان شدنی نبود. نمونه‌هایی از این دست نرم‌افزارها عبارتند از: سامانه‌های حسابداری، نرم‌افزارهای اداری، بازی‌های رایانه‌ای و اینترنت. دانشجویان رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با سیستم‌های عامل پیشرفته، بانکهای اطلاعاتی، برنامه‌نویسی پیشرفته و تحت WEB، الگوریتم‌های پردازش موازی و ... آشنا می‌شوند.


دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش نرم افزار می‌توانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در این رشته بپردازند. با توجه به دروسی که در کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ارائه می‌شوند، دانشجو می‌تواند توانایی های متفاوتی را کسب کند که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌شود


طراحی و پیاده سازی پایگاه داده‌‌هابا توجه به آنچه که یک کارشناس مهندسی نرم افزار در طول تحصیل فرا می‌گیرد ، یک کارشناس ارشد قدرت طراحی و پیاده سازی پایگاه های داده پیچیده تر و دقیق تر با حداقل خطا و همرنگ‌تر با سیستم های روز دنیا را دارا خواهد شد.


مهندسی نرم افزارمهندسی نرم افزار موضوع بسیار پیچیده ای در مورد روش‌های مدیریت، طراحی، پیاده سازی و نگهداری برنامه‌ها و پروژه‌های نرم افزاری است و کارشناس ارشد، قدرت کنترل تمام موارد بالا را در برنامه های عظیم نرم افزاری خواهد آموخت.


سیستم های عاملدانشجویان کارشناسی در طول تحصیل خود به طور تئوری و خلاصه با سیستم‌های عامل و زیر و بم های آنها آشنا می‌شوند. حال آنکه کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار تا جایی پیش می‌رود که بتواند یک سیستم عامل مستقل و جدید و در عین حال شایسته را پیاده سازی کند.

 

 

تاریخ به روز رسانی:
1400/06/14
تعداد بازدید:
1059
Powered by DorsaPortal