۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
Tuesday, April 30, 2024
فروردين
سامانه تحصیلات تکمیلی در پرتال پویا رونمایی شد.
به گزارش حوزه مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، نظر به اهمیت ساماندهی و توجه ویژه به دانشجویان تحصیات تکمیلی؛ سامانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه در پرتال پویا رونمایی شد.

📈از برنامه‌های معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه، ساماندهی و ایجاد زیرساخت‌های توسعه بخش تحصیلات تکمیلی و همچنین ایجاد پلتفرم‌های مختلف پذیرش دانشجویان باکیفیت در این حوزه بوده است که به‌طور مستقیم در سایتیشن و بهبود رنکینگ دانشگاه مؤثر است. (ازجمله امکان پذیرش دانشجو تحصیلات تکمیلی به شیوه استاد محور توسط برخی اساتید دانشگاه ازجمله دکتر عباس خاشعی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربت‌حیدریه برای سال 1403 می‌باشد که به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد)

دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی می توانند با مراجعه به سامانه تحصیلات تکمیلی در سامانه پویا، نسبت به ثبت درخواست تعیین استاد راهنما و پیشنهاده خود اقدام نمایند.
جزئیات و نحوه ثبت درخواست به طور کامل در سایت معاونت آموزشی و پژوهشی درج شده است: