۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1400/01/23
برگزاری وبینار چالش های تولید زعفران در محیط کنترل شده با همکاری پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
وبینار چالش های تولید زعفران در محیط کنترل شده با همکاری پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه روز سه شنبه، 17 فروردین ماه 1400 در محل پژوهشکده زعفران برگزار شد. این وبینار به همت انجمن های علمی گیاه پزشکی و زراعت دانشگاه بیرجند و با همکاری انجمن های دانشگاه های تربت حیدریه، مراغه، گیلان، بردسیر، انجمن زعفران دانشگاه تربت حیدریه وبا همکاری پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه، گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند، گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند و مرکز ارتقا کیفیت مرسیفول برگزار شد. این وبینار روز سه شنبه 17فروردین ماه در محل پژوهشکده زعفران تربت حیدریه و از ساعت 11 صبح تا 13 بعد از ظهر با تدریس دکتر حمیدرضا فلاحی عضو هیئت علمی گروه زراعت دانشگاه بیرجند و مهندس علیجان سالاریان مشاور پژوهشکده زعفران تربت حیدریه و همچنین مشارکت و استقبال 185نفر از دانشجویان درسطح کشور به صورت آنلاین برگزار شد. در این وبینار مسائل مربوط به کشت هیدروپونیک زعفران و چالش های روبرو در این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.