۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
Sunday, April 28, 2024
تير
دکتر روح‌الله مرادی، به عنوان سرپرست پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه منصوب شد.
دکتر عباس خاشعی سیوکی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه ضمن تقدیر از زحمات دکتر حسن فیضی به عنوان رئیس پژوهشکده زعفران، طی حکمی دکتر روح‌الله مرادی را به عنوان سرپرست پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه منصوب نمود. متن حکم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر روح‌الله مرادی
باسلام
خـدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسـلامی فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش عطا فرموده وشـکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر درجهت خدمت به مردم نهایت اسـتفاده بعمل آید. در این راسـتا و با توجه به تعهد، تخصـص وسوابق اجرائی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت‌حیدریه» منصوب می گردید .با اتکال به خداونـد متعال، رعایت اصول قانون مداری، تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمنـدی کلیه مـدیران و کارکنان محترم دانشـگاه و تعامـل با سایر معاونین در انجام وظایف محوله وخدمت به دانشـجویان و ارتقاء کمی و کیفی شاخص‌های سـند اسـلامی شدن دانشگاه موفق و مؤید باشید.