۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
آذر
حضور ریاست و کارشناسان پژوهشکده زعفران در ششمین همایش ملی زعفران
ششمین همایش ملی زعفران از روز سه شنبه 25 آبان ماه تا پنجشنبه 27 آبان ماه 1400 در دانشگاه گناباد برگزار گردید. در این همایش محققین و پژوهشگران پژوهشکده زعفران و دانشگاه تربت حیدریه «دکتر فیضی، مهندس سالاریان، دکتر صحابی ، دکتر گوهری منش، دکتر رستگاری پور و مهندس علیپور» مقالاتی را ارائه نموده و به علاوه بعنوان سخنران و مدرس کارگاه های تخصصی حضور فعالی داشتند. همچنین در قطعنامه پایانی همایش، موضوعاتی همچون فراوری و ایجاد زنجیره های ارزش و تولید ترکیبات مؤثره از زعفران و مباحث مربوط به تغییرات اقلیمی و چالش ها و راهکارهای بهبود عملکرد که از الویت های پژوهشی پژوهشکده زعفران هم می باشد، مورد توجه قرار گرفت.
لازم به ذکر است پنجمین همایش ملی زعفران در سال 1397 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید و مقرر شد هفتمین دوره نیز در دانشگاه بیرجند در سال 1403 برگزار گردد.

• عکس_0
  • عکس_1