۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
Wednesday, July 24, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
اولویتهای کلان پژوهشکده
 
 
 
‏4-‏ ارائه راهکارهای کاربردی ماندگاری و نگهداری گل تازه
‏5-‏ کشت مجدد آللوپاتی در مزارع زعفران
‏6-‏ تولید فرآورده های غذایی از اجزای مختلف زعفران
‏7-‏ تولید فرآورده های دارویی از اجزای مختلف زعفران
‏8-‏ تولید فرآورده های بهداشتی از اجزای مختلف زعفران
‏9-‏ استانداردسازی استخراج کروسین و سایر ترکیبات موثره زعفران
‏10-‏ طراحی و ایجاد/بروزرسانی سامانه جامع اطلاعاتی زعفران کاران کشور
‏11-‏ طراحی و ساخت دستگاه درجه بندی ویژگی‌های فیزیکی و ظاهری زعفران
12- ارائه راهکارهای افزایش بهره وری مصرف آب در زراعت زعفران
تاریخ به روز رسانی:
1403/04/02
تعداد بازدید:
931
Powered by DorsaPortal