دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
Saturday, December 2, 2023
سال 1402 مهار تورم و رشد تولید
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه در سال 1391 تاسیس گردید و با دارا بودن دو آزمایشگاه تخصصی فیزیکو شیمی و میکروبی، یکی از مجهزترین آزمایشگاههای کنترل کیفیت زعفران در ایران می باشد. این آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بوده و در سال 1397 از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات ایران به عنوان مرجع اکرودیته و همکار این موسسه معرفی شد.
در این آزمایشگاه کنترل کیفیت زعفران بر اساس استاندارد بین المللی 1-3632 و استاندارد ملی 1-259 که شامل کلیه ویژگی ها و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد.
این آزمایشگاه با هدف ارتقاء فعالیت های خدمات تخصصی در زمینه زعفران و کسب هرچه بیشتر رضایتمندی مشتریان، خصوصاً کشاورزان محترم بعنوان یک واحد بی طرف ایجاد شده است و خدمات خود را به شرح ذیل ارائه می نماید:
شرح خدمات آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
آزمون های فیزیک و شیمیایی زعفران
خامه همراه با کلاله (حداکثر درصد جرمی)
تعیین میزان مواد خارجی (حداکثر درصد جرمی)
تعیین درصد رطوبت و مواد فرار
اندازه گیری خاکستر
اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد
استخراج و تشخیص رنگهای افزودنی با روش TCL
تعیین ویژگی های اصلی با دستگاه اسپکتروفتومتری UV-Vis
آزمون های میکروبی
شمارش کلی میکروارگانیسم ها
اشریشیا کلی
کپک
اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در خصوص زعفران های بسته بندی شده تحت خلأ
همچنین آزمایشگاه پژوهشکده به منظور حمایت و بهبود وضعیت زعفران به عنوان محصولی با ارزش اقتصادی بالا، تحت شرایط مشخص آمادگی دارد در اجرای طرح های پژوهشی و انجام پایان نامه های دانشجویی مشارکت نماید.
تاریخ به روز رسانی:
1399/07/06
تعداد بازدید:
1447
Powered by
Dorsa
Portal