۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
Tuesday, April 30, 2024
فروردين
ثبت نام طرح تخفیف خدمات آزمایشگاهی بهار 1403
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر کشور، دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسا‌دکتری،کارشناسی ارشد، کارشناسی، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور و سایر پژوهشگران برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از طریق باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی حمایت می کند.
بر این اساس ثبت نام طرح تخفیف خدمات آزمایشگاهی ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای بهار 1403 از روز یکشنبه 26 فروردین ماه آغاز خواهد شد. مهلت استفاده از اعتبار طرح، تا پایان خردادماه 1403 است.
اعتبار ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مبلغ 40 میلیون ریال با 50 درصد تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است.
علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی به آدرس labsnet.ir مراجعه نمایند.