۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
دي
جلسه با مدیران و اعضا هیات علمی جهاد دانشگاهی مشهد
به دعوت جهاد دانشگاهی مشهد بازدید و جلسه ای با حضور دکتر فیضی ریاست پژوهشکده زعفران و دکتر صحابی عضو هیات علمی گروه تولیدات گیاهی و معاون اداری مالی دانشگاه با مدیران دو پژوهشکده جهاد دانشگاهی مشهد در روز دوشنبه مورخ 1401/10/19 انجام شد. در ابتدا بازدیدی از فعالیتها و آزمایشگاههای مختلف انجام شد و سپس جلسه بحث و تبادل نظر برگزار گردید. آقای  مهندس درویشی مدیر روابط عمومی سازمان درخصوص فعالیت ها و رسالت جهاد دانشگاهی و نحوه همکاری با پژوهشکده مطالبی را بیان نمود. سپس دکتر پوریانفر معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی به معرفی این پژوهشکده پرداخت‌. همچنین خانم دکتر حسینی معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری صنایع غذایی فعالیت های این پژوهشکده را تبیین نمود و بعد از آن دکتر فیضی با ارایه گزارشی پژوهشکده زعفران را معرفی نمود.
بعد از بحث و تبادل نظر مقرر شد در جهت همکاری نزدیک و استفاده از ظرفیت های طرفین، دو مگاپروژه در زمینه های فرآوری و محصولات با ارزش افزوده و نیز پروژه ای در جهت بهبود عملکرد زعفران از طریق بیوتکنولوژی، درشت کردن بنه و استفاده از نهاده های آلی تعریف  و بصورت مشترک اجرا شود.