۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ فروردين
بهمن
جلسه هم اندیشی با نمایندگان شرکت خانه زعفران سوئیس در پژوهشکده زعفران
پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
جلسه هم اندیشی با آقای پاتریک راس (Patric Roth) و خانم هانی میکی لی (Hani Michilli) از شرکت خانه زعفران سوئیس در حوزه بازرگانی محصولات و فرآورده های زعفرانی و سرمایه گذاری در منطقه تربت حیدریه در راستای بهبود کسب و کار و تولید و رونق بازار محصولات زعفرانی اعم از دارویی. صنایع غذایی. صنعتی  و غیره برگزار گردید.

در این نشست که با حضور اعضای هیات علمی و کارشناسان پژوهشکده زعفران برگزار شد پس از معرفی و ارائه رسالت پژوهشکده زعفران، به پتانسیل های سرمایه گذاری این شرکت در حوزه زعفران در منطقه خراسان به عنوان قطب زعفران ایران و جهان پرداخته شد و پتاسیل های این پژوهشکده در خصوص امکان فراهم کردن تضمین های کیفی معتبر و مورد قبول بین المللی به ویژه اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت. در نهایت مقرر شد تفاهم نامه ای بین پژوهشکده زعفران و این شرکت در موضوعات ذبل منعقد گردد:
1- بازرگانی و بازاریابی محصولات و فراورده های زعفران
3- حرکت به سمت تولید فراورده ها و محصولات مرتبط با بخش های مختلف زعفران (کلاله، گلبرگ، پرچم، بنه)
3- ارتقاء و بهبود کمی و کیفی فراورده هایی که در حال حاضر در ارتباط با زعفران در کشور تولید شده اند.
4- سرمایه گذاری شرکت House of Saffron در جهت بهبود زنجیزه های ارزش افزوده زعفران اعم از دارویی، بهداشتی، تغذیه ای، صنعتی و ...)
5- تشکیل کارگروه تخصصی از متخصصین ایرانی و سوئیسی در زمینه های صنایع غذایی و دارویی
6- برگزاری اولین جلسه کاربردی (در اسرع وقت) با دعوت از محققین و واحدهای فناور و دانش بنیان که در حال حاضر محصولات زعفرانی اعم از دارویی. آرایشی بهداشتی. غذایی و... دارند با هماهنگی پژوهشکده زعفران و با حضور نماینده گان شرکت Saffron House of و ریاست دانشگاه تربت حیدریه.

• عکس_0
  • عکس_1