دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
ثبت نام دانشجویان جدید الورود
Fa
En
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ آذر
Sunday, December 8, 2024
سال 1402 مهار تورم و رشد تولید
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
29
تير
1400
تصویب اولویتهای پژوهشی پژوهشکده زعفران
1-1 به زراعی و به نژادی
1.
بررسی روش ها و پیامدهای ترسیب کربن در اراضی تحت کشت زعفران
2.
اثر اصلاح کننده ها و پایدارکننده های خاک در بهبود عملکرد زعفران
3.
بررسی اثر زعفران در فرآیند گیاه پالایی خاک و تصفیه آب و پساب
4.
مکان یابی و استعدادیابی اراضی جهت توسعه کشت زعفران
5.
تهیه بانک بنه (تودهها و اکوتیپهای مناطق مختلف زعفرانکاری ایران و جهان)
6.
وزن و تراکم مصرف بذر (بنه) در هکتار و حصول عملکردهای مطلوب
7.
مدیریت آبیاری های بحرانی و اثرگذار در رشد و نمو و عملکرد کمی و کیفی
8.
مدیریت بیماریهای قارچی، ویروسی و باکتریائی بویژه قارچی (مشکل عمده مناطق گرمسیر)
9.
توسعه کشت و کار زعفران ارگانیگ و سالم
10.
کنترل جوندگان (بویژه موش) با استفاده از رادیو موج ها و روشهای بیولوژیکی
11.
افزایش ماندگاری گل و روشهای نوین خشک کردن کلاله (ارزش آفرینی)
12.
توسعه مکانیزاسیون کاشت بذر (بنه )، داشت، برداشت و جداسازی اجزای گل زعفران
13.
بررسی روشهای امکان کاشت مجدد زعفران بعد از پایان دوره کاشت
14.
بررسی و تعیین نیازهای غذایی زعفران بخصوص عناصر ریزمغذی
و میکروارگانیسمهای مفید
15.
تعیین واکنش و آستانه تحمل زعفران به تنشهای غیرزیستی (به ویژه شوری و گرما)
16.
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران در شرایط کنترل شده
17.
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران با استفاده از منابع آبهای غیرمتعارف
18.
بررسی کیفیت و میزان آلودگی زعفران و خاک به عناصر سنگین
19.
بررسی ثبات عملکرد زعفران درطی زمان و پیش بینی عملکرد ان
20.
سنتز سبز نانوذرات مختلف از زعفران و اجزا این گیاه
21.
مدلسازی
رشد
زعفران
با
توجه
به
اثرات
تغییر
اقلیم.
22.
ارزیابی عوامل موثر بر خلاء عملکرد و ارائه راهکارهای کاهش آن.
23.
ارزیابی فنی و اقتصادی کشت مخلوط زعفران با سایر محصولات کشاورزی
24.
ارائه روش های ممتاز در کاهش اثرات خود و دگرآسیبی زعفران
25.
بررسی روش های بیوتکنولوژی در بهبود ژنتیکی زعفران
26.
اثرات تغییر اقلیم بر کاشت، داشت و برداشت زعفران و راهکارهای مقابله با آن
27.
نقش و کاربرد زعفران و اجزا آن در تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور و آبزیان
1-2 اقتصاد و بازاریابی
1.
ارزیابی جامع اقتصادی کشت و کار زعفران در قطبهای تولید زعفران ایران
2.
شناسایی و تدوین راهکارهای توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران در ایران
3.
کاربرد اقتصاد دیجیتال در توسعه صنعت زعفران
4.
تدوین راهکارهای عملیاتی گسترش و بهبود دسترسی مستقیم بازارهای هدف صادراتی
5.
تامین مالی و مدیریت ریسک در صنعت زعفران
6.
تحلیل اثرات بورس زعفران
بر اقتصاد، بخش کشاورزی و زعفرانکاران
7.
تحلیل مکانی و زمانی آب مجازی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
8.
تحلیل بازار نیروی کار زعفران در قطبهای تولید زعفران ایران
9.
تحلیل اقتصادی اثر تحقیقات کشاورزی بر عملکرد زعفران
10.
واکاوی مولفه های اقتصادی و اجتماعی کشاورزی ارگانیک زعفران
11.
تدوین راهکارهای عملیاتی برای قرارگیری محصول زعفران در اولویتهای صادراتی
12.
شناسایی راهکارهای عملیاتی بهبود ارزش افزوده زنجیره تولید زعفران در ایران
13.
ایجاد سامانه اطلاعاتی برای زعفرانکاران سراسر کشور
14.
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی زعفران ایران در جهان
15.
شناسایی عوامل موثر بر مصرف داخلی و منطقهای زعفران
16.
شناسایی راهکارهای عملیاتی برندسازی زعفران ایران
17.
طراحی الگوی منطقهای بازاریابی مطلوب زعفران
18.
تحلیل حاشیه بازاریابی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
19.
نقش زعفران در رونق اشتغال و توسعه روستایی
20.
بررسی جایگاه زنان روستایی در صنعت زعفران ایران
1-3 صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی
1. روش های کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات زعفران
2.
کاربرد روش های تشخیص و استخراج ترکیبات زعفران (کلاله،خامه و پرچم) در صنایع غذایی و دارویی
3.
تولید ادویه، نوشیدنی و دم نوش های زعفرانی (گل کامل)، رنگ های خوراکی از گلبرگ (صنایع غذائی) و انواع خوراکیهای مقوی از بنه زعفران
4.
تولید مواد آرایشی و بهداشتی از فرآوردههای زعفران
5.
راهکارهای گسترش تولید فراورده های غذایی، دارویی و بهداشتی حاوی زعفران
6. شرایط نگهداری پس از برداشت گل تازه و محصول فرآوری شده زعفران با رویکرد ارائه روشهای بهینه و کاربردی.
7. بهینهسازی روش های ضدعفونی موجود و ارائه روش های کاربردی جدید آلودگی زدایی از محصولات تازه و فرآوری شده.
8. ارائه فناوری های نوین در خشک کردن محصول زعفران.
9. بررسی کاربرد و اثرات دارویی زعفران
10. ارائه روشهای کاربردی و مقرون به صرفه در استخراج و خالص سازی رنگدانه ها،
استحصال کروسین تیپ
1
و مواد موثره بخشهای مختلف زعفران با قابلیت عرضه تجاری.
11. استفاده از زعفران و فرآورده ها در پیشگیری و درمان بیماریهای دیابت و سرطان و ...
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_sri_block642
تعداد بازدید:
1634
نویسنده:
سایر خبرها
برگزاری هفتمین همایش ملی زعفران با مشارکت پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
27
آبان
1403
انعکاس خبر افتتاح دبیرخانه جشنواره ملی زعفران در محل پژوهشکده زعفران دانشگاه تربتحیدریه در وبسایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
7
آبان
1403
افتتاح دبیرخانه جشنواره ملی زعفران در محل پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
7
آبان
1403
خدمات آزمایشگاهی فصل پاییز 1403 اعلام شد
4
مهر
1403
برگزاری آئین افتتاحیه پروژه های دانشگاه تربت حیدریه در پژوهشکده زعفران به مناسبت هفته دولت
17
شهريور
1403
هفتمین همایش ملی زعفران 2024 با همکاری پژوهشکده زعفران برگزار میگردد
10
مرداد
1403
یارانه خدمات آزمایشگاهی فصل تابستان 1403 اعلام شد
10
تير
1403
پژوهشکده زعفران با همکاری مؤسسه استنادی علم و فناوری جهان اسلام (ISC) تقدیم مینماید:
2
تير
1403
برگزاری دوره دوره مهارتی آماده سازی زمین و تهیه بستر مناسب در کشت زعفران
23
خرداد
1403
نصب و راه اندازی یک دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران
22
خرداد
1403
پژوهشکده زعفران با همکاری مؤسسه استنادی علم و فناوری جهان اسلام (ISC) تقدیم مینماید:
16
خرداد
1403
اولویت پژوهشی با عنوان: دستگاه جداسازی اقتصادی کلاله زعفران در سامانه نان ثبت شد.
8
خرداد
1403
ارزیابی اولیه طرح های راهبری شغلی زعفران و گیاهان داروئی
7
خرداد
1403
ثبت نام طرح تخفیف خدمات آزمایشگاهی بهار 1403
28
فروردين
1403
نشست مشترک دکتر زنگنه، نماینده مردم شهرستان و دکتر خاشعی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه در پژوهشکده زعفران
11
فروردين
1403
انعکاس خبر دریافت گواهی تایید صلاحیت ISO 17025 آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران در وبسایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
20
اسفند
1402
برگزاری مراسم روز درختکاری در پژوهشکده زعفران
15
اسفند
1402
صدور گواهینامه تایید صلاحیت ISO 17025 آزمایشگاه پژوهشکده زعفران
12
اسفند
1402
اعتبارات ویژه شبکه آزمایشگاهی برای زمستان 1402 اعلام شد
10
دي
1402
نشست مشترک دکتر خاشعی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه با اعضای پژوهشکده زعفران
29
آذر
1402
Powered by
Dorsa
Portal