دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ آذر
Sunday, December 8, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
کتاب: زعفران ایران گوهری ناشناخته (کاشت، داشت، برداشت، فرآوری) علمی کاربردی بهانضمام: زعفران و پایداری کشاورزی
زعفران ایران گوهری ناشناخته (کاشت، داشت، برداشت، فرآوری) علمی کاربردی بهانضمام: زعفران و پایداری کشاورزی
سرشناسه
:
دادخواه، محمدرضا، 1332 -
عنوان و نام پدیدآور
:
زعفران ایران گوهری ناشناخته (کاشت، داشت، برداشت، فرآوری) علمی کاربردی بهانضمام: زعفران و پایداری کشاورزی.../ مولفین محمدرضا دادخواه، محسن احتشام، حسین فکرت.
مشخصات نشر
:
تهران: شهرآشوب، 1382.
مشخصات ظاهری
:
160 ص.: مصور (رنگی)، جدول،عکس، نمودار.
شابک
:
14500ریال:964-7513-03-8 ؛ 30000 ریال (چاپ دوم)
یادداشت
:
پشت جلد به انگلیسی:Mohammad Reza Dadkhah, Mohsen Ehtesham, Hosain fekrat. Iranian saffron an unknown jewel.
یادداشت
:
چاپ دوم:1389.
یادداشت
:
واژهنامه.
یادداشت
:
کتابنامه بهصورت زیرنویس.
موضوع
:
زعفران -- ایران
موضوع
:
زعفران -- ایران -- اصلاح نژاد
موضوع
:
زعفران -- ایران -- صنعت و تجارت
شناسه افزوده
:
احتشام، محسن، 1339 -
شناسه افزوده
:
فکرت، محمدحسین، 1345 -
رده بندی کنگره
:
SB317 /ز7د2 1382
رده بندی دیویی
:
635/93438
شماره کتابشناسی ملی
:
م82-16425
لینک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
نویسنده:
تعداد بازدید:
543
تاریخ:
1399/10/06
Powered by
Dorsa
Portal